News

Programul băncilor de Paște 2024. În ce zile vor fi închise unitățile ING, BCR, BRD, Banca Transilvania și Raiffeisen

Ce program vor avea băncile de Paști? În ce zile vor fi închise unitățile ING, BCR, BRD, Banca Transilvania și Raiffeisen?
02.05.2024 | 15:39
Programul bancilor de Paste 2024 In ce zile vor fi inchise unitatile ING BCR BRD Banca Transilvania si Raiffeisen
Ce program vor avea băncile de Paști. Sursa foto: bancatransilvania.ro
ADVERTISEMENT

Ce program vor avea băncile în minivacanța de Paști? Zilele în care nu mai poți merge la ghișeele unităților ING, BCR, BRD, Banca Transilvania sau Raiffeisen. Modificarea orarului va fi una temporară.

Ce program vor avea băncile de Paști?

Este binecunoscut faptul că de Paști se modifică programul de serviciu pentru fiecare în parte, inclusiv pentru instituții sau unități bancare. Drept urmare, ceea ce ai de rezolvat trebuie să faci cât mai rapid, încât să eviți problemele.

ADVERTISEMENT

Majoritatea băncilor sunt închise de sărbătorile pascale. Pentru orice nelămurire mai puteți afla informații din call-centerul acestora, care poate avea un program redus, dar în mod cert va fi disponibil până în ora 14:00.

Banca Comercială Română (BCR) și-a informat clienții în prealabil că în ziua de 1 mai și în zilele de 3, 4, 5 și 6 mai va avea toate unitățile și centrele corporate cu lacătul pe ușă, excepție făcând cele din centrele comericale și mall-uri. Acestea vor avea un interval de funcționare între 10:00 și 20:00.

ADVERTISEMENT

BCR mai precizează și că va avea sistemul de call-center deschis permanent, online, dar și telefonic. În același timp, BCR este accesibilă clienților nonstop prin telefon la *2227, număr care îi poate direcționa către un agent sau către un robot.

Raiffeisen Bank și BRD, închise de pe 3 până pe 6 mai

Pentru persoanele care au cont deschis la Raiffeisen Bank veștile nu sunt bune. În zilele de 1,3 și 6 mai nu se va lucra în nicio unitate, cu excepția celor din centrele comerciale și mall-uri. În plus, nici Departamentul de Servicii Clienți nu va fi disponibil în toată minivacanța.

ADVERTISEMENT

Pentru Banca Transilvania lucrurile stau puțin mai diferit. În ziua de 2 mai sunt deschise toate unitățile, cu orar normal, dar în ziua de 3 mai programul va fi între 12:00 și 18:00. În data de 4 mai va fi din nou orarul obișnuit, dar de 5 și 6 mai va fi închis. Excepțiile vor fi similare precum cele menționate anterior.

Și BRD va avea băncile închise de Paști, chiar din data de 3 mai. Cu excepția unor agenții din centrele comerciale, nicio unitate nu va fi la dispoziția clienților până pe data de 6 mai. Din data de 7 mai se va relua orarul normal.

ADVERTISEMENT

ING România va avea de asemenea toate unitățile nefuncționale de Paști, în afară de centrele din marile magazine sau din mall-uri. Pentru orice eventualitate, puteți suna joi și vineri în call center-ul companiei.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților