News

Ai cont și card la Banca Transilvania? Anunțul momentului pentru toți clienții, se întâmplă până pe 6 mai

Clienții Băncii Transilvania trebuie să știe că în perioada 1 - 6 mai, mai exact în minivacanța de Paște, anumite servicii nu vor mai fi disponibile.
01.05.2024 | 23:42
Ai cont si card la Banca Transilvania Anuntul momentului pentru toti clientii se intampla pana pe 6 mai
Ai cont și card la Banca Transilvania? Anunțul momentului pentru toți clienții, se întâmplă până pe 6 mai. Foto: Facebook BT
ADVERTISEMENT

Practic, programul băncii va fi influențat de aceste sărbători, la fel cum vor fi și operațiunile. Așadar, așa cum anunță Banca Transilvania într-un comunicat oficial, ”programul este adaptat și în funcție de orarul centrelor comerciale, iar recomandarea este să fie verificat înainte de o vizită la bancă”.

Anunțul momentului pentru toți clienții BT, se întâmplă până pe 6 mai

Concret, băncile au fost închise miercuri, 1 mai, în intervalul orar 12:00 – 18:00, cu excepția unităților din marile centre comerciale. Același program special este valabil și vineri, 3 mai, în timp ce în 2 mai toate unitățile BT vor lucra după un program normal. Cât despre ziua de sâmbătă, 4 mai, agențiile vor lucra normal doar în centrele comerciale, însă duminică, 5 mai, toată lumea va fi acasă.

ADVERTISEMENT

Luni, 6 mai, vor funcționa din nou doar unitățile din centrele comerciale, în intervalul orar 12:00 – 18:00. ”Pentru a economisi timp, te poți programa online, iar noi te așteptăm cu prioritate în intervalul ales de tine”, au mai transmis reprezentanții Băncii Transilvania. Exceptând programul special de lucru, clienții BT vor fi cu siguranță interesați de operațiunile pe care le pot face în această perioadă.

Astfel, oamenii trebuie să știe că se vor putea baza pe emiterea unui card sau reemiterea unui card, precum și o resetare a codului PIN, un refuz la plată, o modificare limite de tranzacții cu cardul, blocare de card, sau activare /modificare BT24 și NEO, dar și SMS Alert. Totodată va fi disponibil sistemul de scoring și preluări documentații pentru credite.

ADVERTISEMENT

De asemenea, clienții vor putea solicita și obține un extras de cont și vor putea să se bazeze pe preluarea instrumentelor de debit în vederea decontării. Mai mult, la bancomatele BT Express Plus vor putea fi realizate operațiuni de genul verificare sold, plată facturi, depunere și retragere numerar, schimbare de valută și activare card sau administrare PIN.

Banca Transilvania va lansa programul FIT-Finanțe pe Înțelesul Tuturor

”Pentru #bankingladistanță ai la îndemână soluțiile noastre online: BT Pay, BT Go, NEO Mobile Banking & Internet Banking, BT Visual Help, Raul – pentru contul tău de firmă, direct pe Whatsapp”, se mai arată în comunicatul Băncii Transilvania. Mai multe detalii în această perioadă pot fi obținute de la numărul de call center 0264 308 028 și la adresa de e-mail contact@bancatransilvania.ro.

ADVERTISEMENT

Banca Transilvania a anunțat că va lansa programul FIT-Finanțe pe Înțelesul Tuturor, fiind vorba despre un program de educație financiară care are scopul de a crește gradul de alfabetizare financiară la nivel de țară. Programul a fost gândit deja pe mai mulți ”piloni”, astfel că va ajunge la toate categoriile de vârstă.

”Întrebări concrete şi simple din sfera educaţiei financiare devin teme de discuţie, miza fiind creşterea nivelului de educaţie financiară a copiilor şi tinerilor și consolidarea cunoștințelor adulților. Ce înseamnă să economiseşti? Ce faci cu banii pe care i-ai pus deoparte şi unde ajung ei? Ce este dobânda şi cum funcţionează ea?

ADVERTISEMENT

sau Care este diferenţa dintre a investi şi a cheltui? – toate primesc un răspuns simplu, uşor de înţeles. Programul FIT al Băncii Transilvania conține formate de informare diverse și se va desfășura pe o multitudine de canale de diseminare a informației.

Una dintre dimensiunile proiectului este seria de conținut ,,De toți banii”, o emisiune cu și despre bani, care va aduce la aceeași masă personaje din domenii diverse, cu perspective la fel de diverse despre bani”, au explicat reprezentanții Băncii Transilvania.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit...
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit pentru rolul jucat
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților