Fotbal intern

Vânzarea lui Dinamo se amână. Programul „DDB”, din nou la înălțime! Dinamoviștii au reușit să vândă toate biletele pentru meciul cu Chindia

06.06.2020 | 09:25
Vanzarea lui Dinamo se amana Programul DDB din nou la inaltime Dinamovistii au reusit sa vanda toate biletele pentru meciul cu Chindia
ADVERTISEMENT

Dinamo continuă să fie ajutată de suporteri prin programul „DDB”, iar ultima reușită a acestora este demnă de laude. „Câinii” au reușit să vândă peste 7.000 de bilete pentru meciul cu Chindia Târgoviște, chiar dacă partida se va juca fără spectatori.


UPDATE, 6 iunie, ora 9:25 / Suporterii dinamoviști s-au mobilizat din nou exemplar în încercarea de a salva clubul de la dezastrul financiar în care l-a îngropat Ionuț Negoiță. Deși partida cu Chindia se va disputa cu porțile închise (sâmbătă, 13 iunie, ora 20:00), fanii din Peluza Cătălin Hîldan au scos la vânzare bilete online și au reușit să le vândă pe toate cele 15.000 în doar 24 de ore. Asistăm astfel la o premieră: un meci fără spectatori este sold-out!

ADVERTISEMENT

Prețul unui tichet vândut online a fost de 5 lei, astfel că s-au strâns în urma acestei acțiuni peste 15.000 de euro.


UPDATE, 5 iunie, ora 20:50 / Robert Thomas, reprezentantul PCH, a vorbit despre numărul de bilete pe care Dinamo le-a vândut pentru meciul cu Chindia, dar și despre faptul că vânzarea clubului s-a amânat din nou:

ADVERTISEMENT

„Am vândut 10 mii de bilete, la preţul de 5 lei bucata, toţi banii, în jur de 10 mii de euro, intră în programul DDB pentru salvarea lui Dinamo, a declarat reprezentantul proiectului Doar Dinamo Bucureşti.

Deocamdată, la vedere sunt cei 500 de mii de euro de pe platforma DDB. Ştiu că aşteaptă depunerea banilor până la miezul nopţii, dar în bancă s-a cam dus ziua”.

ADVERTISEMENT

„Spaniolii de acum nu au nicio legătură cu cei dinainte, măcar nu au ieşit prin presă cu ultimatumuri şi nu au încercat să dezbine suporterii.

Noi suntem singurul partener serios, ne-am ţinut de cuvânt mereu. Banii cu care am ajutat clubul se transformă în acţiuni. De exemplu, banii pentru licenţă, 150 de mii de euro, devin la 31 iulie 7,5% acţiuni, toţi banii care nu ni se returneaza devin acţiuni”, a mai spus Robert Thomas pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Peste 7.000 de bilete s-au vândut pentru Dinamo – Chindia, cu ajutorul programului „DDB”

Dinamo dă semne de revenire cu ajutorul programului „DDB”, iar „câinii” au reușit să vândă 7.340 de bilete, la doar 12 ore după ce au pus în vânzare tichete pentru Dinamo – Chindia.

Chiar dacă meciul se va juca fără spectatori, fanii lui Dinamo au putut să-și achiziționeze un bilet simbolic, în valoare de cinci lei, iar banii vor fi donați către club.

Încasările din biletele pentru meciul cu Chindia se ridică la valoarea de 37.000 de lei, o sumă importantă pentru formația din șoseaua „Ștefan cel Mare”.

Probleme pentru Dinamo înainte de reluarea campionatului

Deși lucrurile par să meargă pe un drum normal din momentul în care fanii au început să se implice serios la echipă, trupa lui Adrian Mihalcea a suferit o problemă de lot.

Robert Moldoveanu a suferit o contractură, motiv pentru care nu a reușit să se antreneze normal în perioada de pregătire și nu a evoluat nici în amicalul dintre Dinamo și Rapid, 1-0, informație exclusivă FANATIK.

De altfel problemele fotbalistului sunt mai vechi, acesta antrenându-se separat de la mijlocul lunii mai, când au fost reluate pregătirile.

În timpul meciului amical, Robert s-a antrenat ușor, dar nu a putut să fie folosit de Adrian Mihalcea, antrenorul „câinilor”. Astfel, acesta poate rata primele meciuri ale lui Dinamo de la reluarea Ligii 1.

Meciul cu Chindia Târgoviște reprezintă prima partidă a lui Adrian Mihalcea în calitate de antrenor al „alb-roșilor”, acesta nereușind să debuteze pe banca tehnică a lui Dinamo din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat fotbalul din întreaga lume.

ADVERTISEMENT
Tags: