Sport

Programul etapei a 9-a din SuperLiga. Când se joacă derby-ul dintre Farul și FCSB

Liga Profesionistă a anunțat programul etapei a 9-a din SuperLiga. Derby-ul Farul Constanța - FCSB este marele meci al acestei runde.
04.09.2023 | 17:27
Programul etapei a 9a din SuperLiga Cand se joaca derbyul dintre Farul si FCSB
Liga Profesionistă a anunțat programul etapei a 9-a din SuperLiga. Derby-ul Farul Constanța - FCSB este marele meci al acestei runde.
ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul etapei a 9-a din SuperLiga. Pe lângă derby-ul rundei dintre Farul și FCSB, vor mai fi meciuri precum Dinamo – FCU Craiova 1948, Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe sau CFR Cluj – Petrolul Ploiești.

Programul etapei a 9-a din SuperLiga

Vineri, 15 septembrie

Ora 18:30 UTA Arad – U Cluj
Ora 21:30 Dinamo – FCU Craiova 1948

Sâmbătă, 16 septembrie

Ora 21:30 Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe

Duminică, 17 septembrie

Ora 15:00 FC Hermannstadt – FC Voluntari

Ora 19:15 Oțelul Galați – Rapid

Ora 21:45 Farul – FCSB

Luni, 18 septembrie

Ora 18:30 Politehnica Iași – FC Botoșani
Ora 21:30 CFR Cluj – Petrolul Ploiești

Derby-ul dintre Farul și FCSB

Derby-ul dintre Farul și FCSB se va disputa duminică, 17 septembrie, de la ora 21:45. Cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată în acest sezon de SuperLiga. Ambele formații au fost eliminate din Conference League, iar după meciurile din Europa s-au arătat afectate și în campionat.

ADVERTISEMENT

FCSB a fost eliminată în etapa a 3-a a calificărilor în grupe de Nordsjaelland, scor general 0-2. În schimb, Farul a ajuns până în faza finală a calificărilor în Conference League, însă nu a reușit să se impună în fața celor de la HJK Helsinki, scor general 2-3.

La revenirea în campionat după eșecul din Europa, FCSB a evoluat contra celor de la Poli Iași, meci câștigat cu greu, scor 2-1. A urmat duelul cu UTA, unde arădenii au reușit să câștige meciul de acasă cu roș-albaștrii, scor 2-1. Iar la ultima etapă disputată în SuperLiga, FCSB a reușit în cele din urmă să își recapete forțele și a obținut o victorie importantă, dar și de moral, cu Universitatea Craiova, scor 3-0.

ADVERTISEMENT

În același timp, având și presiunea celor două meciuri din Europa, Farul a fost învinsă de Rapid pe Giulești, scor 1-3 și a câștigat acasă cu Universitatea Craiova, scor 2-0. După revenirea din Conference League, echipa lui Gică Hagi a avut moralul scăzut și a pierdut cu 0-4 în fața celor de la FCU Craiova, în deplasare.


  • 2,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Farul – FCSB