Sport

FCSB – Universitatea Craiova 3-0, în etapa 8 din SuperLiga. Spectacol în Ghencea. Cum arată clasamentul

FCSB s-a impus clar în fața Universității Craiova, scor 3-0, în derby-ul de pe stadionul Ghencea și își consolidează prima poziție în SuperLiga.
02.09.2023 | 22:19
FCSB  Universitatea Craiova 30 in etapa 8 din SuperLiga Spectacol in Ghencea Cum arata clasamentul
Alexandru Băluță în duel pentru balon în meciul FCSB - Universitatea Craiova. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
02-09-2023
17:32

FCSB - Universitatea Craiova 3-0 (Olaru 13, 45, Radunovic 21)

Vezi aici cele mai interesante faze

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min. 90+4. Final de meci.

Min. 72 – Târnovanu scoate excelent lovitura de cap a lui Danciu.

Min. 45 – GOOOL FCSB!!! Olaru face ”dubla” după o combinație perfectă cu Octavian Popescu.

Min. 34 – Mitriță șutează de la 18 metri, dar mingea trece pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min. 26 – Laurențiu Popescu a scos cu dificultate lovitura liberă executată de Octavian Popescu.

Min. 21 – GOOOL FCSB!!! Băluță câștigă o minge în marginea careului mare al oltenilor, îi pasează lui Radunovic și acesta înscrie pentru 2-0.

Min. 20 – Compagno reia superb cu capul, dar Laurențiu Popescu are o intervenție salutară.

Min. 13 – GOOOL FCSB!!! Olaru îl deposedează pe Mitriță în jumătatea oltenilor, combină cu Octavian Popescu și îl învinge pe Laurențiu Popescu cu un șut plasat.

Min. 3 – Prima ocazie de gol îi aparține lui Compagno, dar mingea trimisă cu capul de italian a lovit bara porții lui Laurențiu Popescu.

Min. 1 – A început meciul.

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, Olaru – Băluță, Compagno, Oct. Popescu. Rezerve:  Udrea, Panțâru, Haruț, Miculescu, Gogescu, Lixandru, Toma, Radaslavescu, Djokovic. Antrenor: Elias Charalambous

Universitatea Craiova: L. Popescu – Ndong, Zajkov, Badelj, Bancu – Kurtici, Screciu – Al. Crețu, Baiaram, Mitriță – Ivan. Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Mateiu, Houri, Koljic, Căpățână, Ișfan, Da Silva, Danciu. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Meciul FCSB – Universitatea Craiova are loc sâmbătă, 2 septembrie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 8-a din SuperLiga. Este o partidă directă între două candidate la titlu. FCSB vine după marea surpriză negativă de la Arad, unde au suferit primul eșec stagional, 1-2 cu UTA, având și doi eliminați (Pantea și Coman) iar oltenii au pierdut și ei la Ovidiu, în fața rezervelor de la Farul, care a menajat titularii în vederea returului din play-off-ul Conference League din deplasare, cu HJK Helsinki.

Unde se joacă meciul FCSB – Universitatea Craiova

Întâlnirea FCSB – Universitatea Craiova se dispută sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Ghencea, arena echipei cu care Gigi Becali se află în conflict privind numele de Steaua, divizionara secundă CSA Steaua. Va fi al treilea meci pe care FCSB îl va juca în Ghencea, după cele cu CFR Cluj din campionat și cu FC Nordsjaelland din manșa întâî a turului 3 preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

Conducerea FCSB se așteaptă ca din nou moderna arenă din Ghencea să fie plină, să avem un meci sold-0ut, mai ales că sigur vor veni și câteva sute de fani din Bănie, motiv de serioasă alertă pentru forțele de ordine, care vor fi suplimentate masiv în ziua partidei iar ca măsură de prevedere va fi interzisă vânzarea de băuturi alcoolice în zonă și împrejurimile stadionului.

Cine transmite la TV partida FCSB – Universitatea Craiova

Partida FCSB – Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Ghencea, în etapa a 8-a din SuperLiga și va putea fi urmărit pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1, cele care au cumpărat drepturile de transmisie pentru SuperLiga. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 2 septembrie, vremea la București, cam de altfel cam în toată țara, încă va mai ține cu fotbalul, fiind o zi frumoasă, cu cer senin și fără ca ploaia să atenteze la presupusul spectacol din Ghencea. Maxima zilei la amiază va ajunge la 27-28 de grade dar meciul se joacă în nocturnă și atunci temperatura va fi în jur de 23 grade. Arbitrul partidei este Adrian Cojocaru din Galați.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – Universitatea Craiova

După neașteptatul eșec de la Arad FCSB s-a ales și cu doi jucători foarte importanți suspendați. Este vorba de fundașul dreapta Alexandru Pantea și de vedeta echipei, Florinel Coman, ambii fiind eliminați. La aceștia se adaugă accidentările portarulu ide rezervă Andrei Vlad și a lui Vlad Chiricheș, pentru cel puțin trei luni.

ADVERTISEMENT

Craiovenii au tot lotul la dispoziție cu excepția atacantului Markovic, care nu a făcut deplasarea. Este inclusiv noul venit, francezul Lyes Houri, care a mai evoluat pentru scurt timp în Bănie iar acum a semnat pentru trei ani. Ciudat este că Laurențiu Reghecampf îl ține pe bancă pe slovenul Jasmin Kurtic, vedeta adusă de la Parma  și merge mai mult pe mâna jucătorilor tineri.

Cote la pariuri la jocul FCSB – Universitatea Craiova

Este unul dintre duelurile de tradiție din fotbalul românesc iar la acest moment casele de pariuri văd un echilibru absolut în această partidă, deși teoretic, prin faptul că se joacă în București, ne-am fi așteptat la ceva în plu pentru FCSB. Astfel și cotele pentru șansă dublă, 1,40 sunt identice și la goluri, câte 1,30 de fiecare echipă. Over 1,5 goluri are cotă de numai 1,30, semn că este foarte posibil să avem minim două goluri în meci.

ADVERTISEMENT

Abia în ultimii ani a reușit Craiova să scoată capul bine de tot la meciurile cu FCSB de la București, ultimele două partide terminându-se nedecis iar o a treia în urmă fiind o victorie a oltenilor. Ultimul succes bucureștean este un 4-1 în 2021, dar în general meciurile de până atunci au avut acest deznodământ, cu victorie a FCSB.

ADVERTISEMENT