Sporturi

Buzărnescu, Dulgheru, Cîrstea, victorii la Wimbledon2018. Ruse, 6 mingi de meci! Begu, KO!

02.07.2018 | 23:08
Buzarnescu Dulgheru Cirstea victorii la Wimbledon2018 Ruse 6 mingi de meci Begu KO

Programul primei zile la Wimbledon 2018. Sportivele noastre sunt pregătite să intre în concurs. În ziua întâi la Wimbledon 2018 vom avea 5 jucătoare care vor evolua.

UPDATE / În prima zi la Wimbledon 2018 au evoluat cinci jucătoare din România. Cronologic, Cârstea, Dulgheru şi Buzărnescu s-au calificat în turul 2, Begu a fost distrusă de adolescenta britanică Swan, iar Gabriela Ruse a făcut un meci incredibil în faţa Radwanskăi, ratând 6 mingi de meci!!!

Azi intră în scenă Simona Halep, liderul mondial care o întâlneşte pe Nara, 101 WTA. Vezi tot programul românilor marţi la Wimbledon 2018.


UPDATE / Mihaela Buzărnescu o învinge pe Sabalenka după o oră şi 59 de minute, scor 6-7, 6-1, 6-4. Următoarea sa adversară este Katie Swan, cea care a eliminat-o azi pe Irina Begu.


UPDATE / Gabriela Ruse părăseşte turneul de la Wimbledon după ce a ratat 6 (!!!) mingi de meci, iar Radwanska merge mai departe, scor 6-3, 4-6, 7-5. Poloneza o va întâlni în continuare pe cehoaica Lucie Safarova.


UPDATE / Mihaela Buzărnescu trimite meciul în set decisiv după ce-şi adjudecă setul secund cu scorul de 6-1 după 26 de minute de joc.


UPDATE / Mihaela Buzărnescu pierde primul set la tie-break după 43 de minute de joc, scor 7-6 (7-3).


UPDATE / Gabriela Ruse reuşeşte incredibil să câştige cel de-al doilea set după 55 de minute de joc şi să trimită meciul în set decisiv! Superb joc arătat de româncă! 3-6, 6-4 acum la Londra.


UPDATE / Gabriela Ruse face 4-1 în setul secund şi este pe cale să trimită partida în set decisiv!


UPDATE / Meciul dintre Buzărnescu şi Sabalenka a început cu jucătoarea din Belarus la serviciu.


UPDATE / Agnieszka Radwanska îşi adjudecă primul set cu scorul de 6-3 după 43 de minute.


UPDATE / Meciul dintre Gabriela Ruse şi Agnieszka Radwanska a început cu poloneza la serviciu.


UPDATE / Meciul dintre Gabriela Ruse şi Agnieszka Radwanska este stabilit să înceapă pe terenul numărul 1 de la Wimbledon în câteva momente.


UPDATE / Irina Begu părăseşte turneul de la Wimbledon încă din primul tur după ce britanica Katie Swan, locul 204 WTA obţine o victorie facilă în faţa reprezentantei noastre. 2-6, 2-6 după 57 de minute de joc.


UPDATE / Irina Begu pierde primul set după 33 de minute, scor 2-6.


UPDATE / Irina Begu începe şi ea meciul din turul inaugural împotriva reprezentantei gazdelor, Katie Swan, locul 204 WTA. Britanica va începe la serviciu.


UPDATE / Performanţă uriaşă pentru Alexandra Dulgheru, care ajunge şi ea în turul secund. Reprezentanta noastră a învins-o pe Kristyna Pliskova, scor 6-4, 1-6, 6-2, iar în turul următor o va întâlni pe învingătoarea dintre Venus Williams şi Larsson.


UPDATE / Sorana Cîrstea o învinge pe semifinalista de anul trecut de la Wimbledon, Magdalena Rybarikova, și este în turul secund, acolo unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Lottner și Rodina! Partida a durat o oră şi 30 de minute.


UPDATE / Kristyna Pliskova a restabilit egalitatea la seturi. Cehoaica şi-a adjudecat cea de-a doua manşă cu 6-1, după 32 minute.


UPDATE / Sorana Cîrstea obţine primul break al manşei secunde, iar semifinalista de anul trecut de la Wimbledon, Magdalena Rybarikova, se află în mare dificultate.


UPDATE / Sorana Cîrstea câştigă primul set după 49 de minute şi încheie superb cu un backhand fulgerător. 7-5!


UPDATE / Alexandra Dulgheru îşi adjudecă primul set al partidei cu scorul de 6-4, graţie break-ului pe care l-a obţinut la 2-1. Prima manşă a durat 37 de minute. De partea cealaltă, Sorana Cîrstea a făcut break la 4-5 şi a trimis primul set în prelungiri.


UPDATE / Sorana Cîrstea îşi pierde serviciul, iar slovaca obţine primul break al partidei.


UPDATE / Alexandra Dulgheru obţine primul break al partidei!


UPDATE / Partida dintre Alexandra Dulgheru şi Kristyna Plsikova a început cu cehoaica la serviciu, iar cel dintre Sorana Cîrstea şi Magdalena Rybarikova cu sportiva noastră la serviciu.


UPDATE / Meciurile Alexandrei Dulgheru cu Kristyna Pliskova şi cel al Soranei Cîrstea cu Magdalena Rybarikova vor începe în scurt timp la Wimbledon.


Alexandra Dulgheru, locul 141 WTA, şi Sorana Cîrstea, locul 51 WTA, vor fi primele jucătoare române care vor intra pe teren, luni, de la ora 13.30, la Wimbledon, în turul inaugural al competiţiei de Grand Slam. Dulgheru va deschide ziua pe terenul 6, împotriva sportivei din Cehia, Kristyna Pliskova, locul 77 WTA. De la aceeaşi oră şi tot în primul meci, pe terenul 11, Cîrstea va da piept cu Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19.

Irina Begu, locul 37 WTA, va evolua, tot luni, în ultimul meci de pe terenul 14, cu Katie Swan din Marea Britanie, locul 204 WTA, beneficiară a unui wild card. Un meci de simplu masculin şi altul feminin se vor juca înainte, începând cu ora 13.30. Tot în ultimul meci, pe terenul 16, va evolua şi Mihaela Buzărnescu, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 29, cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 32 WTA. Înainte se vor juca, de la ora 13.30, două meciuri de simplu masculin şi unul de simplu feminin.

Programul primei zile la Wimbledon 2018. Gabriela Ruse, fără teren deocamdată

Nu înainte de ora 19.00, ar putea evolua şi Elena-Gabriela Ruse, locul 195 WTA, cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 32. Arena va fi stabilită în funcţie de desfăşurarea meciurilor programate. România mai are trei jucătoare prezenta pe tabloul principal de simplu, Simona Halep, locul I WTA, Ana Bogdan, locul 59 WTA, şi Monica Niculescu, locul 61 WTA, care vor intra pe teren marţi.

Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete