Sport

Ce de BANI! Omul care cîştigă la IAŞI mai mult decît Popa la Steaua!

Florin Prunea şi-a prelungit angajamentul cu CSMS Iaşi, iar condiţiile financiare pe care acesta le are stipulate în propriul contract au scandalizat membrii Comitetului Director al echipei....
24.07.2015 | 15:43
Ce de BANI Omul care cistiga la IASI mai mult decit Popa la Steaua

Florin Prunea şi-a prelungit angajamentul cu CSMS Iaşi, iar condiţiile financiare pe care acesta le are stipulate în propriul contract au scandalizat membrii Comitetului Director al echipei.

STEAUA. Noile achiziţii ale lui Gigi: “Călugării de la muntele Athos!” 

Lui Prunea i se reproşează că şi-a trecut în contract o primă de instalare de 30.000 de euro, deşi angajamentul său a fost doar prelungit. În ultima şedinţă organizată de Comitetul Director, membrii acestuia au fost nevoiţi să-i accepte pretenţiile, după ce a Prunea ameninţat că în caz contrar va părăsi Iaşiul.

STEAUA. Ţucudean nu se aştepta la aşa ceva! Ce a păţit atacantul!

Atuul lui Prunea: salvarea!

Unul dintre lucrurile care i-a făcut pe ieşeni să valideze contractul asupra căruia au cerut explicaţii fără succes este dat de faptul că echipa se află în plin campionat şi nu şi-ar fi permis să rămînă fără preşedinte în aceste momente. Pe lîngă asta, cu Prunea la conducere, CSMS Iaşi a reuşit să se păstreze în prima ligă după ce a promovat sezonul trecut, fiind una dintre cele mai bune echipe ale returului.

STEAUA. EXCLUSIV / Gigi îi umple de bani. Vezi cît primesc jucătorii!

Contract de star: bonusuri la victorii plus decontări

Pe lîngă prima de instalare în valoare de 30.000 de euro pe care şi-a adjudecat-o, Prunea va avea un onorariu lunar de 6.000 de euro, plus decontări de carburant, telefon, cazare şi masă. Totodată, preşedintele ieşenilor va primi bonusuri de rezultate astfel: 3.000 de lei pentru o victorie pe teren propriu şi 6.000 în deplasare, precum şi o primă de obiectiv între 5.000 şi 15.000 de euro, în cazul în care CSMS va termina campionatul în primele nouă locuri. Astfel, în cazul în care Prunea îşi va îndeplini toate obiectivele, acesta se va alege cu aproximativ 150.000 de euro într-un sezon!

Un titular al naţionalei, accidentare HORROR! Prima REACŢIE

“Nu am băgat nimic pe gît nimănui. Sumele sînt normale”

Preşedintele formaţiei CSMS Iaşi, Florin Prunea, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că noul său contract cu CSMS Iaşi a fost acceptat şi de către Comitelul Director fără nici o presiune din partea lui. “Pe data de 19 iulie mi-a expirat contractul cu Iaşi, iar ulterior am primit o propunere de prelungire a acestuia pe care am discutat-o cu o persoană importantă. Nu pot să vă dau numele celui cu care am discutat, dar staţi liniştiţi că nu este domnul Nichita. Dînsul nu mai are voie să negocieze. Mă deranjează că au apărut în presă sumele din noul meu contract. Acestea trebuiau să fie confidenţiale, dar văd că cineva a dorit să provoace nu ştiu ce scandal doar aşa ca să se simtă el bine. Primele de acolo şi sumele sînt normale la un club profesionist. Consiliul Director a dorit să mai negociem încă o dată contractul, dar pînă la urmă mi-au acceptat doleanţele fără probleme şi fără circ. Eu nu am băgat pe gît nimănui acest nou contract”, a spus Prunea.

STEAUA. Pe cine ţine pe bară Rădoi contra celor de la CFR 

Cum arată contractul lui Prunea:

– 30.000 de euro primă de instalare
– 5.000 – 15.000 de euro primă de obiectiv
– 3.000 de lei bonus pentru o victorie pe teren propriu
– 6.000 de lei primă pentru un succes în deplasare
– 150.000 de euro este suma pe care Prunea o va avea în cont în cazul în care îşi va îndeplini obiectivele, alături de deconturile pe care le are puse la dispoziţie de către club.

Făcînd o comparaţie, Florin Prunea poate cîştiga la Iaşi, ca preşedinte, mult mai mult decît Adi Popa la Steaua, titularul benzii drepte a campioanei avînd un contract de 120.000 de euro anual!

Tags: