Sport

PSG i-a găsit înlocuitor lui Neymar! Ce supererou a semnat cu vicecampioana Franței. Foto & Video

PSG a rămas aproximativ două luni de zile fără Neymar, dar vicecampioana Franței i-a găsit imediat înlocuitor. Echipa lui Mauricio Pochettini l-a „transferat” pe unul dintre cei mai îndrăgiți supereroi.
11.12.2021 | 00:20
PSG ia gasit inlocuitor lui Neymar Ce supererou a semnat cu vicecampioana Frantei Foto  Video
ADVERTISEMENT

Neymar se recuperează după accidentarea suferită la gleznă în confruntarea cu St. Etienne, disputată luna trecută, dar șefii vicecampioanei Franței i-au găsit rapid înlocuitor.

Brazilianul poate să stea liniștit. Cel care a venit la Paris să îi ia locul nu este nici Erling Haaland și nici Cristiano Ronaldo, ci unul dintre cei mai îndrăgiți supereroi ai benzilor desenate de la Marvel.

ADVERTISEMENT

Spider-Man a semnat cu PSG și i-a luat tricoul lui Neymar

„Uimitorul” Spider-Man și-a făcut apariția în vestiarul lui Paris Saint-Germain și a pozat cu tricoul cu numărul 10, pe care îl poartă în mod obișnuit Neymar și care nu a ajuns nici măcar la Lionel Messi.

Totul face parte din campania de promovare a filmului „Spider-Man: No Way Home”, care încheie trilogia care îl are ca protagonist pe același super erou. Personajul principal este interpretat de actorul Tom Holland (25 de ani).

ADVERTISEMENT

Avanpremiera filmului e programată pentru data de 15 decembrie 2021.

Spider-Man e fan al parizienilor

Americanul este un mare microbist și fan al lui Paris Saint-Germain, el fiind surprins și la gala de decernare a Balonului de Aur, acolo unde s-a fotografiat alături de Kylian Mbappe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Neymar se recuperează alături de o legendă a clubului

Cât timp este suplinit de Spider-Man în vestiarul lui PSG, Neymar vrea să îi se facă toate poftele pe perioada recuperării după accidentării.

ADVERTISEMENT

Recent, brazilianul a avut o cerință incredibilă. Le-a cerut șefilor clubului să îl aducă din Brazilia pe legendarul Nene pentru a sta alături de el și a îi ridica moralul.

Am venit la Paris să îl ajut cu tot ce are nevoie. Îl susțin, am jucat împreună, am petrecut momente frumoase alături de el. Reușesc să îl fac să râdă. Vreau să se poată concentra cât mai bine pentru a se întoarce pe teren cât mai rapid.

ADVERTISEMENT

Acum este calm, dar nu este deloc fericit. E un moment greu pentru el. Până și genunchiul îl doare. Eu încerc să îl ajut, să fiu alături de el. Îi spun mereu că trebuie să fie optimist și că totul se va rezolva curând.

Va reveni cam peste o lună și jumătate. Eu fac tot ce ține de mine pentru a se putea întoarce și mai devreme pe teren”, a declarat Nene.

ADVERTISEMENT