News

Radu Banciu, avalanșă de ironii după eșecul PSD-ului! „S-au încurcat între ei”

01.09.2020 | 09:06
Radu Banciu avalansa de ironii dupa esecul PSDului Sau incurcat intre ei
ADVERTISEMENT

Radu Banciu a lansat o adevărată avalanșă de ironii după eșecul PSD-ului! Jurnalistul nu a ezitat și a glumit pe seama social democraților.

Vă readucem aminte că  moțiunea de cenzurănu a mai ajuns să fie nici dezbătută, nici votată în ședința plenului reunit al Parlamentului din cauză că nu a fost întrunit cvorumul necesar.

ADVERTISEMENT

„PSD-iștii s-au încurcat între ei, n-au avut cvorum, nu s-au prezentat astăzi în plen, la moțiunea care trebuia dezbătută, suficienți membri PSD.

Radu Banciu a râs pe seama social democraților

Sigur, celelalte partide nu erau acolo, nu se putea conta pe ele, nici măcar pe UDMR, care până la urmă s-a sucit într-un fel – oricum avea să se sucească într-un fel, s-a sucit până la urmă în favoarea PNL, n-a mai ținut cont de faptul că PSD era aliatul său în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Poate că și PSD, anunțând la un moment dat că nu mai are nevoie de voturile UDMR, n-a calculat foarte bine.

Nici minoritățile naționale nu i-au ajutat de loc pe cei de la PSD și până la urmă praful s-a ales de această moțiune.

ADVERTISEMENT

Nu știm încă dacă și pe viitor, cu cât Marcel Ciolacu, la mânie, la cald, astăzi, a anunțat că ia o primă decizie, și anume că va mătrăși cinci capete din partid.

Cinci capete, cele care n-au fost astăzi prezente.  E vorba de Cătălin Rădulescu, „deputatul mitralieră”, de Adrian Todor, de Dan Ciocan, Roxana Pațurcă și, nu în ultimul rând, de Carmen Dan, ditamai Carmen Dan, fostul ministru de Interne, care a ajuns într-o situație dificilă.

ADVERTISEMENT

Mama sa, în vârstă de 74 de ani, ar fi în stare serioasă, severă internată în spital, evident cu coronavirus”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

 

 

ADVERTISEMENT