ADVERTISEMENT
News

Radu Banciu, avalanșă de ironii după eșecul PSD-ului! „S-au încurcat între ei”

Autor: Alexandru Năstase | 01.09.2020 | 09:06
Radu Banciu, avalanșă de ironii după eșecul PSD-ului! „S-au încurcat între ei”
Radu Banciu a glumit pe seama PSD-ului. Sursa foto - facebook

Radu Banciu a lansat o adevărată avalanșă de ironii după eșecul PSD-ului! Jurnalistul nu a ezitat și a glumit pe seama social democraților.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că moțiunea de cenzură nu a mai ajuns să fie nici dezbătută, nici votată în ședința plenului reunit al Parlamentului din cauză că nu a fost întrunit cvorumul necesar.

„PSD-iștii s-au încurcat între ei, n-au avut cvorum, nu s-au prezentat astăzi în plen, la moțiunea care trebuia dezbătută, suficienți membri PSD.

ADVERTISEMENT

Radu Banciu a râs pe seama social democraților

Sigur, celelalte partide nu erau acolo, nu se putea conta pe ele, nici măcar pe UDMR, care până la urmă s-a sucit într-un fel – oricum avea să se sucească într-un fel, s-a sucit până la urmă în favoarea PNL, n-a mai ținut cont de faptul că PSD era aliatul său în ultima perioadă.

Poate că și PSD, anunțând la un moment dat că nu mai are nevoie de voturile UDMR, n-a calculat foarte bine.

ADVERTISEMENT

Nici minoritățile naționale nu i-au ajutat de loc pe cei de la PSD și până la urmă praful s-a ales de această moțiune.

Nu știm încă dacă și pe viitor, cu cât Marcel Ciolacu, la mânie, la cald, astăzi, a anunțat că ia o primă decizie, și anume că va mătrăși cinci capete din partid.

ADVERTISEMENT

Cinci capete, cele care n-au fost astăzi prezente.  E vorba de Cătălin Rădulescu, „deputatul mitralieră”, de Adrian Todor, de Dan Ciocan, Roxana Pațurcă și, nu în ultimul rând, de Carmen Dan, ditamai Carmen Dan, fostul ministru de Interne, care a ajuns într-o situație dificilă.

Mama sa, în vârstă de 74 de ani, ar fi în stare serioasă, severă internată în spital, evident cu coronavirus”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!