News

Radu Banciu comentează acid scandalul din USR: ”Doar sandalele și midiile mâncate întregi au mai rămas din cariera politică a lui Dan Barna”

24.07.2020 | 11:05
Radu Banciu comenteaza acid scandalul din USR Doar sandalele si midiile mancate intregi au mai ramas din cariera politica a lui Dan Barna
ADVERTISEMENT

Radu Banciu a comentat în stilul său caracteristic scandalul ultimelor zile din USR, acolo unde spiritele s-au încins pe tema viitoarelor alegeri locale.

Prezentatorul emisiunii de la B1 TV, ”Lumea lui Banciu”, a vorbit despre lupta dintre Dan Barna și Ana Ciceală și nu a ezitat să-i ironizeze pe cei doi protagoniști.

ADVERTISEMENT

Recent, între liderul USR și Ciceală, un inițial candidat la Sectorul 3, a izbucnit un scandal pe tema candidaturii acesteia din urmă la Sectorul 3, o mișcare care pare că nu va mai avea loc.

Radu Banciu, despre scandalul din USR: ”Doar sandalele și midiile mâncate întregi au mai rămas din cariera politică a lui Dan Barna”

La emisiunea sa de joi, Radu Banciu l-a mitraliat pe liderul Uniunii Salvați România (USR), Dan Barna, un fost candidat la funcția de președinte al țării, despre a cărui carieră politică spune că aproape nu a contat. Nici Ciceală nu a scăpat de cuvintele bine găsite de prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT

”Incredibil! Ăla cu sandalele lui, de îi ieșeau degetele alea de Păcală pe dinafară – ni-l imaginăm pe Dan Barna, în afară de sandalele alea ordinare și ce-a glojdit el în cortul ăla, în Barcelona, midiile acelea de le-a mâncat întregi, că îi era foarte foame. În rest n-a rămas nimic din cariera lui politică.

Ei, bine, cică l-a urecheat Ciceală, are și un nume predestinat într-adevăr. O ceartă fenomenală. N-avem mare lucru să redăm din ea. Am văzut că există niște pasaje, dar, sigur, ele omit până la urmă realitatea. Ce se publică la noi în era democrației este doar, măi, nerușinatule, dar vă dați seama ce e în spatele acestor cuvinte, dacă asta se postează.

ADVERTISEMENT

Deci n-are rost să citim niște făcături, pentru că se pare discuția a fost cu totul de alt tip. Ciceală i-ar fi reproșat lui Dan Barna că a negociat cu liberalii fără ca ea să știe, în timp ce ea buchisea practic, era la bibliotecă, îl citea pe Agârbiceanu.

Cred că pentru București și pentru candidatura lui Nicușor este necesar să faci acest sacrificiu, i-ar fi transmis Dan Barna – adică, a se înțelege, să faci un pas în spate, ai învățat degeaba, nu e nimic, lasă, la anul! Cum adică, bă?”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

ADVERTISEMENT

De unde a plecat scandalul Barna – Ciceală

Recent, în USR a izbucnit un nou scandal, după ce Dan Barna le-ar fi transmis colegilor, în discuțiile interne, care este stadiul negocierilor cu PNL. Conform Digi24, după ultimele discuții cu Ludovic Orban, se conturează o variantă de compromis între PNL și USR.

Astfel, ar urma ca USR să obțină candidaturile la sectoarele 1 și 2, iar liberalii la sectoarele 3 și 6. Sectoarele 4 și 5 sunt încă în discuție. Negocierea cu Orban a nemulțumit-o pe Ana Ciceală, candidatul USR la sectorul 3. Între Ciceală și Barna a avut loc un schimb dur de replici, mai susține aceeași sursă.

În discuțiile interne din USR, Cicieală i-ar fi reproșat lui Dan Barna că a negociat cu liberalii fără ca ea să știe că sectorul 3 va fi cedat PNL.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română