ADVERTISEMENT
News

Radu Banciu comentează acid scandalul din USR: ”Doar sandalele și midiile mâncate întregi au mai rămas din cariera politică a lui Dan Barna”

Autor: Adrian Baciu | 24.07.2020 | 11:05
Radu Banciu comentează acid scandalul din USR: ”Doar sandalele și midiile mâncate întregi au mai rămas din cariera politică a lui Dan Barna”
Radu Banciu comentează acid scandalul din USR: ”Doar sandalele și midiile mâncate întregi au mai rămas din cariera politică a lui Dan Barna”. Sursa foto: b1.ro

Radu Banciu a comentat în stilul său caracteristic scandalul ultimelor zile din USR, acolo unde spiritele s-au încins pe tema viitoarelor alegeri locale.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii de la B1 TV, ”Lumea lui Banciu”, a vorbit despre lupta dintre Dan Barna și Ana Ciceală și nu a ezitat să-i ironizeze pe cei doi protagoniști.

Recent, între liderul USR și Ciceală, un inițial candidat la Sectorul 3, a izbucnit un scandal pe tema candidaturii acesteia din urmă la Sectorul 3, o mișcare care pare că nu va mai avea loc.

ADVERTISEMENT

Radu Banciu, despre scandalul din USR: ”Doar sandalele și midiile mâncate întregi au mai rămas din cariera politică a lui Dan Barna”

La emisiunea sa de joi, Radu Banciu l-a mitraliat pe liderul Uniunii Salvați România (USR), Dan Barna, un fost candidat la funcția de președinte al țării, despre a cărui carieră politică spune că aproape nu a contat. Nici Ciceală nu a scăpat de cuvintele bine găsite de prezentatorul TV.

”Incredibil! Ăla cu sandalele lui, de îi ieșeau degetele alea de Păcală pe dinafară – ni-l imaginăm pe Dan Barna, în afară de sandalele alea ordinare și ce-a glojdit el în cortul ăla, în Barcelona, midiile acelea de le-a mâncat întregi, că îi era foarte foame. În rest n-a rămas nimic din cariera lui politică.

ADVERTISEMENT

Ei, bine, cică l-a urecheat Ciceală, are și un nume predestinat într-adevăr. O ceartă fenomenală. N-avem mare lucru să redăm din ea. Am văzut că există niște pasaje, dar, sigur, ele omit până la urmă realitatea. Ce se publică la noi în era democrației este doar, măi, nerușinatule, dar vă dați seama ce e în spatele acestor cuvinte, dacă asta se postează.

Deci n-are rost să citim niște făcături, pentru că se pare discuția a fost cu totul de alt tip. Ciceală i-ar fi reproșat lui Dan Barna că a negociat cu liberalii fără ca ea să știe, în timp ce ea buchisea practic, era la bibliotecă, îl citea pe Agârbiceanu.

ADVERTISEMENT

Cred că pentru București și pentru candidatura lui Nicușor este necesar să faci acest sacrificiu, i-ar fi transmis Dan Barna – adică, a se înțelege, să faci un pas în spate, ai învățat degeaba, nu e nimic, lasă, la anul! Cum adică, bă?”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

De unde a plecat scandalul Barna – Ciceală

Recent, în USR a izbucnit un nou scandal, după ce Dan Barna le-ar fi transmis colegilor, în discuțiile interne, care este stadiul negocierilor cu PNL. Conform Digi24, după ultimele discuții cu Ludovic Orban, se conturează o variantă de compromis între PNL și USR.

ADVERTISEMENT

Astfel, ar urma ca USR să obțină candidaturile la sectoarele 1 și 2, iar liberalii la sectoarele 3 și 6. Sectoarele 4 și 5 sunt încă în discuție. Negocierea cu Orban a nemulțumit-o pe Ana Ciceală, candidatul USR la sectorul 3. Între Ciceală și Barna a avut loc un schimb dur de replici, mai susține aceeași sursă.

În discuțiile interne din USR, Cicieală i-ar fi reproșat lui Dan Barna că a negociat cu liberalii fără ca ea să știe că sectorul 3 va fi cedat PNL.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!