Sport

Video. Accident teribil pentru Ferrari! Amendă record primită

Kimi Raikkonen a lovit un mecanic în timpul unui schimb de pneuri în Marele Premiu al Bahranului şi a părăsit cursa extrem de nervos.
09.04.2018 | 11:09
Video Accident teribil pentru Ferrari Amenda record primita
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 17:20 / Ferrari a fost amendată cu 50.000 de euro, după ce un mecanic al său a fost rănit grav de finlandezul Kimi Raikkonen, în turul 36 al Marelui Premiu al Bahrainului. Comisarii cursei au ajuns la o concluzie dură:  “echipa a lăsat monopostul să plece într-un mod periculos pentru personalul său, lucru ce a dus la un accident”.


UPDATE, ora 11:00 / Mecanicul echipei Ferrari, accidentat de Kimi Raikkonen, a fost operat cu succes şi a transmis un mesaj prin intermediului contului de Instagram. Operaţia a decurs bine. Trebuie să le mulţumesc tuturor persoanelor care şi-au făcut griji pentru mine. Nimic mai mult, o îmbrăţişare”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 9 martie, ora 10:10 / Echipa Ferrari a anunţat că mecanicul accidentat de Kimi Raikkonen a suferit o fractură de la tibie şi peroneu. Se pare că a suferit o fractură de tibie şi peroneu. Gândurile noastre sunt alături de Francesco. Fii puternic. În primul rând, îi doresc mecanicului nostrum însănătoşire grabnică şi sper să îl văd revenind curând. A fost o cursă dificilă şi Sebastian a pilotat ca un campion adevărat. Îmi pare rău pentru Kimi, care cu siguranţă ar fi putut să termine pe podium”, a fost anunţul lui Sergio Marchionne, preşedintele scuderiei Ferrari.


Kimi Raikkonen, plecat al doilea în Marele Premiu al Bahrainului, a fost nevoit să abandoneze după ce a accidentat un mecanic în timpul unei opriri la boxe în turul cu numărul 36.

ADVERTISEMENT

Finlandezul se afla pe locul trei în clasament în momentul în care a intrat la boxe pentru a schimba pneurile, însă l-a lovit pe unul dintre mecanici echipei italiene după ce a primit lumină verde pentru a demara de la boxe.

Raikkonen a abandonat, în timp ce mecanicul a ajuns la spital

Nordicul a fost nevoit să abandoneze, deoarece a plecat cu doar trei pneuri noi de la boxe, în timp ce mecanicul a ajuns la spital, cel mai probabil cu piciorul rupt. Kimi a fost extrem de nemulţumit în momentul în care a coborât din maşină şi a aruncat cu volanul.

ADVERTISEMENT