Life

Raluca Bădulescu a dezvăluit de ce nu îl lasă pe fiul ei să o strige “mama”: “Arăt eu a soacră?”

De ce Raluca Bădulescu nu-l lasă pe fiul ei să i se adreseze cu “mama”. Jurata de la Bravo, ai stil! a explicat care e motivul.
06.10.2023 | 23:31
Raluca Badulescu a dezvaluit de ce nu il lasa pe fiul ei sa o strige mama Arat eu a soacra
Fiul Ralucăi Bădulescu nu i se adresează vedetei cu “mamă”. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a explicat de ce fiul ei nu o strigă “mama”, ci folosește prenumele. Vedeta de la Kanal D este foarte mândră de băiatul ei, care acum este student.

De ce Raluca Bădulescu nu-l lasă pe fiul ei să o strige “mama”. Vedeta a explicat adevăratul motiv

Jurata de la Bravo, ai stil! este foarte mândră de fiul ei, Alex, care este student la ASE (Academia de Studii Economice). Tânărul are o iubită care învață la aceeași facultate și sunt împreună de doi ani.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu, în vârstă de 49 de ani, are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei băiatului ei, spunând că este un fel de “prietenă” pentru cei doi.

“Alex are o iubită de 2 ani, sunt studenți amândoi la ASE. Ea este o fată minunată, el este un soare. Eu nu sunt soacră! Sunt un fel de prietenă, nepoțică de-ale lor”, a declarat vedeta pentru Playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că încă nu este soacră, din moment ce fiul ei nu este căsătorit. Totuși, în caz că Alex și iubita lui vor ajunge să facă nunta, Raluca Bădulescu va fi și ea acolo, dar nu vrea să i se spună “soacră”.

De altfel, fiul ei nu o strigă “mama”, ci “Raluca”. Vedeta de la Kanal D a spus că ea nu arată ca o mamă sa ca o soacră, așa că preferă ca băiatul ei să îi spună pe nume.

ADVERTISEMENT

“Dacă va avea loc nunta, eu o să fiu acolo o prezență la nuntă. Mie, Alex, băiatul meu îmi spune Raluca, nu îmi spune mamă. De ce?

Pentru că eu sunt Raluca, nu sunt nici mama lui, nici soacră. Arăt eu a soacră? O prietenă de-ai mirelui, domnișoară de onoare, orice”, a explicat jurata de la Bravo, ai stil!

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu nu își sărbătorește ziua de naștere

Raluca Bădulescu nu obișnuiește să-și serbeze ziua de naștere, însă colegii ei de la Kanal D au grijă să-i preăgătească surprize, lucru pentru care este recunoscătoare.

“Doar colegii mei de la Kanal D mi-au făcut petreceri surpriză. Alături de colegii mei de la Kanal D am aflat, pentru prima oară în viața mea, ce înseamnă petrecere surpriză și sunt foarte emoționată, fericită în fiecare an! Îi iubesc”, a spus aceasta pentru ego.ro.

Vedeta nu și-a serbat ziua nici la majorat, atunci când a împlinit 18 ani, și nu are de gând să sărbătorească în următorii ani. Fiind o persoană superstițioasă, Raluca Bădulescu preferă să nu facă ceva anume de ziua ei.

ADVERTISEMENT