Life

Ce ”job” și-a găsit Raluca Bădulescu după ce s-a încheiat Bravo, ai stil. ‘Regina regească’ nu se dezminte!

Raluca Bădulescu are un talent ascuns! Regina regească s-a reprofilat imediat după finala Bravo, ai sitl. Ce job și-a găsit?
27.08.2023 | 10:41
Ce job sia gasit Raluca Badulescu dupa ce sa incheiat Bravo ai stil Regina regeasca nu se dezminte
Raluca Bădulescu, fashionistă și jurată la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu s-a reorientat urgent după terminarea Bravo, ai stil. Zvonurile că show-ul s-ar putea să nu mai revină pe micile ecrane, sezonul 8, care tocmai s-a încheiat, fiind ultimul, au făcut-o pe regina regească să se reprofileze.

Raluca Bădulescu s-a reprofilat după încheierea Bravo, ai stil

Raluca și-a găsit un job de weekend, că tot îi plac petrecerile și viața de noapte, unul care i se potrivește de minune! De altfel, chiar dacă ar rămâne fără loc de muncă de tot (ne referim la cel de la Kanal D), Raluca Bădulescu și-ar găsi repede o nișă, căci vorbim aici despre un personaj polivalent. Asta a demonstrat-o de-a lungul timpului de când face parte din showbiz-ul mioritic.

ADVERTISEMENT

Evident, nu știm dacă e un job full, ci pare mai degrabă o distracție de-o seară. Oricum, cert este că dacă s-ar apuca serios de treabă, Raluca Bădulescu ar face față cu brio noii sale meserii. Am putea spune că ar fi o amenințare destul de serioasă pentru concurență!

Regina regească, DJ de ocazie

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că Raluca Bădulescu a fost DJ pentru o seară, într-un club. S-a întâmplat în cadrul unui eveniment spectaculos la care a participat și Cătălin Botezatu. Blondina s-a afișat la platane și a mixat câteva melodii. Petrecăreții s-au simțit foarte bine pe muzica pusă de Ralu!

ADVERTISEMENT
raluca bădulescu
Raluca a mixat într-un club. Foto: Instagram

Practic, din imaginile postate de vedetă pe Instagram, reiese că feedback-ul a fost unul destul de pozitiv. Așa că… Raluca Bădulescu ar avea viitorul asigurat ca DJ sau MC!

Raluca Bădulescu și colegii ei de la Kanal D s-au despărțit de publicul telespectator vineri, 25 august 2023, când a fost difuzată cea mai contestată finală din istoria Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

Cel de-al optulea sezon a fost câștigat de Alexandra, una din concurentele care a intrat ca rezervă, detronându-le pe veteranele show-ului, Iris și Andreea. Fanii concursului și-au exprimat nemulțumirea față de rezultatele votării. Au acuzat postul că finala a fost una fake. Mulți cred că Alexandra s-a votat singură pentru a câștiga, dat fiind că în mai toate sondajele Maria era preferată.