News

Raluca Bădulescu, șocată de moartea lui Răzvan Ciobanu. Când l-a văzut ultima oară

29.04.2019 | 12:55
Raluca Badulescu socata de moartea lui Razvan Ciobanu Cand la vazut ultima oara

Moatea fulgerătoare a creatorului de modă Răzvan Ciobanu a îndoliat întregul showbiz, în a doua zi de Paște. Raluca Bădulescu este extrem de afectată de moartea lui Răzvan Ciobanu. Vedeta a povestit că îl văzuse pe fostul ei coleg de la Kanal D cu doar câteva luni în urmă.

Raluca Bădulescu, șocată de moartea lui Răzvan Ciobanu

„Sunt socata de ce s-a întâmplat. Nu îmi vine sa cred, este incredibil de trist ce se petrece. Îmi amintesc ca l-am văzut în urma cu câteva luni și era surazator. Nu as fi crezut niciodată ca va fi pentru ultima oara”, a declarat Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru WOWbiz.

Jurata emisiunii „Bravo, ai stil” a mai transmis condoleante familiei lui Răzvan Ciobanu. În ultima lui postare de pe pagina de Instagram, Răzvan Ciobanu zâmbea și chiar și anunțat fanii că este pus pe distracție.
Raluca Badulescu Razvan Ciobanu
Razvan Ciobanu a murit in urma unui accident teribil

Răzvan Ciobanu, găsit fără suflare lângă mașina accidentată

„Hai ca in ritmul asta ajung și la #hanuldrumetului #am început la #loft la #shade îmi trag sufletul și “om” mai vedea…”, a scris el în descrierea imaginii.

Tot în aceeași seară Răzvan Ciobanu a publicat și imagini din clubul în care se distra în compania unei tinere. Nimic nu prevestea tragedia care avea să se întâmple în doar câteva ore. A împrumutat mașina de la o prietenă și a plecat spre București, din stațiunea Mamaia.

Pe drum însă, nu se știe din ce motiv, a ieșit de pe partea carosabilă și a mers pe câmp un kilometru, după care s-a izbit de mai mulți pomi. Mașina s-a răsturnat de câteva ori, iar Răzvan Ciobanu se pare că a sărit prin trapa mașinii și a murit pe câmp.

Accidentul a fost anunțat de un trecător, care l-a găsit mort pe bărbatul de 43 de ani, lângă mașină. Trupul neînsuflețit al creatorului de modă a fost dus la morga din Constanța, iar rudele sale îndurerate au anunțat că îl vor ridica marți.