Life

Raluca ex-Angels, dramă din viața de mămică. Unul dintre cei cinci copii, la un pas de tragedie: „Tremura tot și dădea ochii peste cap”

Raluca ex-Angels a avut parte de o adevărată dramă, după ce un medic i-a spus că o să-i moară copilul. Iată ce a făcut aceasta.
28.02.2023 | 11:10
Raluca exAngels drama din viata de mamica Unul dintre cei cinci copii la un pas de tragedie Tremura tot si dadea ochii peste cap
Raluca ex-Angels, dramă. Un copil era să îi moară. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Raluca Ciocârlan, fostă membră a trupei Angels, a avut parte de o dramă foarte mare, atunci când unul dintre copiii ei a fost aproape să moară.

Raluca ex-Angels, dramă din viața de mămică

Raluca ex-Angels a povestit că s-a luptat tot timpul cu răcelile copiilor săi, dar acum a povestit că un episod a șocat-o, după ce i s-a spus că fiul ei va muri.

ADVERTISEMENT

Raluca Ciocârlan a povestit că cel de-al doilea copil al său a răcit foarte tare atunci când era mic, astfel că a ajuns cu el la o policlinică, scrie Click.

Doar că medicul de acolo i-a dat o veste pe care niciun părinte nu ar vrea, și fără să-l consulte pe copil, i-a spus Ralucăi Ciocârlan că acesta va muri.

ADVERTISEMENT

Copilul Ralucăi a făcut convulsii, tremura din tot corpul și dădea ochii peste cap, acesta fiind motivul pentru care medicul a spus că cel mic nu mai are șanse.

Totuși, Raluca Ciocârlan nu a renunțat și a mers mai departe cu copilul ei, la spital, de unde cel mic s-a și făcut bine. Cântăreața a spus că în acel moment chiar nu știa ce să mai facă.

ADVERTISEMENT

„Cu unul dintre ei am trecut printr-un moment foarte dificil când era mic. Cel de-al doilea copil a răcit atât de tare, a avut febră mare, și a făcut convulsie.

Atunci a fost prima oară când nu știam ce să fac. Am fost la policlinică și unul dintre medici mi-a spus fără să îl consulte că o să moară, pentru că tremura tot și dădea ochii peste cap. Atunci, am sunat la ambulanță și am ajuns cu salvarea la spital”, a spus Raluca de la ex-Angels.

ADVERTISEMENT

Raluca ex-Angels își ținea copiii în casă de teamă să nu răcească

Raluca ex-Angels are cinci copii alături de soțul ei și chiar ea a recunoscut că ieșitul ăn public este un lucru destul de dificil pentru că trebuie să fie extrem de atentă ca vreunul dintre copii să nu se piardă.

Raluca ex-Angels a mai povestit că atunci când erau mici, copiii săi răceau des și așa a juns să îi fie teamă să îi mai lase pe afară după ce începeau să tușească.

„Până la patru anișori îmi răceau foarte des copiii, deși i-am alăptat câte un an și jumătate pe fiecare să aibă toate vitaminele necesare.

Cam de pe la șapte ani, nu prea îmi mai răceau ei, adică răceau foarte rar, iar când îi vedeam că tușesc mă panicam și alegeam să îi țin și câte două săptămâni acasă să fiu eu sigură că nu o să mai pățească nimic”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: