Life

O mai ții minte pe Raluca Blejușcă de la Angels? Viața îndrăgitei artiste s-a schimbat total de când a devenit mamă

Cum arată acum Raluca Blejușcă de la Angels. Vedeta care făcea furori în anii 2000 cu trupa s-a schimbat total și a renunțat la lumina reflectoarelor.
23.06.2022 | 09:51
O mai tii minte pe Raluca Blejusca de la Angels Viata indragitei artiste sa schimbat total de cand a devenit mama
Cum s-a schimbat viața pentru Raluca Blejușcă de la Angels. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Raluca Blejușcă are o viață complet diferită de când a ieșit din lumina reflectoarelor. Este mamă a cinci copii, cărora li se dedică în totalitate.

Cum s-a schimbat viața pentru Raluca Blejușcă de la Angels

Raluca Blejușcă, fostă componentă a trupei Angels, s-a schimbat mult de când nu mai este în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Raluca Ciocârlan, pe numele dinainte de căsătorie, şi Monica Ene, au avut un mare succes la începutul anilor 2000 cu piesele lor.

Trupa Angels a luat naștere datorită lui Costi Ioniță, care a fost impresionat de calitățile vocale ale Ralucăi, pe care a auzit-o cântând o piesă a lui Celine Dion.

ADVERTISEMENT

Monica și Raluca aveau doar 13 ani când au cunoscut succesul și le aveau drept competiție în industria muzicală pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu, deja faimoase cu trupa Andre.

Raluca nu a renunțat la muzică și scoate chiar și acum piese.

„Muzica pentru mine este chemare, trăire, dăruire, emoție, bucurie dar și frământare aproape permanentă…

ADVERTISEMENT

Muzica e ceva dincolo de lumea materială, e contopire cu transcendentul. Muzica schimbă starea omului în bine (dacă ea e artă), dar muzica poate avea și efecte negative”, a scris Raluca, pe Facebook.

Cum l-a cunoscut Raluca Blejușcă pe soțul ei

Atât Raluca, cât și Monica de la Angels s-au dedicat vieții de familie. Raluca Blejușcă are acum cinci copii cu bărbatul visurilor sale, pe care l-a cunoscut încă de la vârsta de 15 ani.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit că a fost dragoste la prima vedere și s-au căsătorit atunci când ea a împlinit 20 de ani. Mai mult, Raluca Blejușcă a spus că „au fost cuminți” înainte de nuntă.

„Am renunţat, pentru că asta am simţit. Am revenit pentru că aşa am simţit.

Nu m-am călugărit. Am principii, am valori la care ţin, dar nu m-am călugărit. Am făcut cinci copilaşi”, a declarat Raluca la Teo Show.

Raluca Blejușcă are cinci copii, pe Serafim (14 ani), Casian (12 ani), Maria (10 ani), Emilian (8 ani) și Anastasia (5 ani).

ADVERTISEMENT