Life

Raluca Moianu, la patru ani de la moartea soțului său: „Destinul meu era să am grijă de el”

Raluca Moianu a vorbit despre unele dintre cele mai dureroase clipe din viața sa: moartea partenerului său de viață și trecerea în neființă a tatălui său.
12.05.2022 | 20:18
Raluca Moianu la patru ani de la moartea sotului sau Destinul meu era sa am grija de el
Raluca Moianu, declarații despre decesul fostului soț. foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena Stars
ADVERTISEMENT

Raluca Moianu a vorbit despre cele mai grele clipe din viața sa, acelea când l-a pierdut pe tatăl fetiței sale, pe Marius Ancuţa.

Raluca Moianu, declarații despre decesul fostului soț

Vedeta a făcut mărturisiri despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa, atunci când a suferit pierderea partenerului său de viață.

ADVERTISEMENT

După o despărțire ce părea definitivă și un divorț, cei doi s-au împăcat. S-au separat în anul 2015, iar trei ani mai târziu Marius Ancuța avea să își găsească sfârșitul.

Fosta prezentatoare de la emisiunea Iartă-mă a spus la Ok Magazine că crede că destinul ei a fost să aibă grijă de fostul ei soț, pe care încă îl mai iubea, până la ultima sa suflare.

ADVERTISEMENT

„Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic şi aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar un break.

Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut.

ADVERTISEMENT

A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se”, a povestit vedeta pentru sursa citată.

Vedeta a suferit două pierderi importante

Raluca Moianu a mărturisit că a trecut prin cei mai grei ani din viața sa, deoarece în 2017 a murit tatăl ei, de care era foarte apropiată.

ADVERTISEMENT

Vindecarea sa după această traumă nu a putut dura prea mult, deoarece Dumnezeu avea să îl ia lângă El și pe fostul ei soț, bărbatul pe care îl iubea.

Marius Ancuța, Mario cum îi spunea aceasta, a a fost diagnosticat cu cancer și s-a stins din viață după doar câteva luni.

„Mi-a fost foarte greu, pentru că în 2017 a murit tata, care mă iubea foarte mult. El a fost ambasador şi mi-a dat un anumit tip de educație.

Și, când simțeam nevoia să-mi acord timp să mă vindec, Mario a fost diagnosticat cu cancer şi, după fix opt luni, s-a prăpădit”, a povestit vedeta pentru sursa precizată.

ADVERTISEMENT