Life

Ramona Bădescu a spus abia acum adevărul. Cât a suferit după ce a născut la 50 de ani

Ramona Bădescu a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor după ce a născut. Vedeta a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia postnatală.
29.01.2024 | 23:25
Ramona Badescu a spus abia acum adevarul Cat a suferit dupa ce a nascut la 50 de ani
Ramona Bădescu a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia postnatală. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu a devenit mamă la vârsta de 50 de ani și chiar dacă băiețelul său i-a adus multă bucurie în viață, a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor după naștere și că s-a confruntat cu depresia postnatală.

Ramona Bădescu a suferit de depresie postnatală

În toamna anului 2019, când deja avea 50 de ani, Ramona Bădescu l-a adus pe lume pe Ignacio- primul său copil. Micuțul a împlinit-o și a făcut-o foarte fericită, dar, asemenea multor femei, a suferit și ea după naștere.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, vedeta a dezvăluit că a trecut și ea prin depresia postnatală și oricât de mult încerca să-și revină, vedea lucrurile numai în nuanțe de negru și gri.

Însă, nu a acceptat prea mult această situație. Ramona Bădescu a dezvăluit că a apelat la ajutor specializat pentru a ieși din starea în care se afla și pentru a-și recăpăta încrederea în sine.

ADVERTISEMENT

„După naștere am avut momente de descurajare, momente de depresie, de neputință chiar, ca orice femeie. Nu contează că am născut la 50 de ani. Și la 50 de ani, și la 20 de ani tot o experiență nouă este, iar meseria de mamă este cea mai grea din lume, din punctul meu de vedere.

După naștere, am avut aceste nesiguranțe și am lucrat foarte mult cu un coach mental, Vasile Păun, o persoană extraordinară, care m-a ajutat și m-a învățat să gândesc pozitiv. Să fiu puternică, să mă montez, să creez forța din interior și să o dau în exterior.

ADVERTISEMENT

Este o cultură care pe vremuri nu exista la noi, nu am avut această metodă de a învăța, de a-ți educa creierul, de a-ți educa voința, de a-ți educa mentalitatea pentru a fi un om pozitiv. Și de aceea eu consider că e bine să împarți pozitivitate și gânduri bune celor din jur”, a spus Ramona Bădescu pentru viva.ro.

S-a întors pe scenă

Însă, după ce și-a dedicat viața copilului său, Ramona Bădescu a decis să revină la viața pe care o avea înainte. Vedeta nu vrea să-și mai neglijeze cariera, astfel că a decis să se întoarcă pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să spun acum că, după patru ani, atenția mea nu mai este spre Ignacio, dar vreau să mă simt din nou nu numai o mamă bună, nu numai o mamă perfectă, dar și o femeie realizată în meseria ei și în ceea ce a făcut dintotdeauna”, a completat Ramona Bădescu.

ADVERTISEMENT