Life

Cât de mult a suferit Cristina Bălan după nașterea gemenilor cu sindrom Down: „Am fost acuzată că am născut copii defecți”

Mărturiile Cristinei Bălan despre nașterea și creșterea gemenilor său cu sindrom Down. Câtă suferință i-au provocat acuzațiile celor din jur.
01.11.2022 | 07:10
Cat de mult a suferit Cristina Balan dupa nasterea gemenilor cu sindrom Down Am fost acuzata ca am nascut copii defecti
Cât de mult a suferit Cristina Bălan după nașterea gemenilor cu sindrom Down. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Cristina Bălan a vorbit despre nașterea și creșterea copiilor săi cu sindrom Down, un moment extrem de delicat în viața ei, care a dus la depresie și multe acuzații din partea celor din jur.

Cât de mult a suferit Cristina Bălan după nașterea gemenilor cu sindrom Down

Vedeta a povestit că acuzațiile din partea oamenilor au fost cele mai dureroase pentru ea, pentru că nimeni nu părea că poate să înțeleagă care este motivul pentru care aceasta a adus pe lume doi copii cu sindrom Down.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Cristinei Bălan i s-a spus că a născut „copii defecți” și că a adus un greu în plus societății cu faptul că a adus pe lume doi bebeluși care au sindrom Down.

Mai mult, vedeta a fost acuzată că chinuie copiii pentru că i-a adus pe lume deși știa că suferă de această boală, clipe extrem de dificile pentru artista care a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai mărturisit că nu i s-a părut corect să fie acuzată pentru faptul că a decis să le dea nașterea copiilor săi, deși ei așa i s-a părut firesc, fiind parte din ea.

“Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat cumva societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut.

ADVERTISEMENT

Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu. Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa”, a povestit artista în cadrul podcastului În oglindă cu Mihai Ghiță.

Cristina Bălan, în depresie după nașterea gemenilor cu sindrom Down

Cristina Bălan a mai mărturisit și că perioada de după naștere a fost una extrem de grea, pe lângă toate acuzațiile și lucrurile greu de auzit pe care le-a îndurat, ea suferind de depresie postnatală.

ADVERTISEMENT

“Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă. În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât.

Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii”, a mai spus artista în cadrul emisiunii online.

ADVERTISEMENT