Life

Ramona Olaru de la Neatza, următoarea concurentă la Power couple? Vedeta ne dezvăluie și ce face de Ziua Îndrăgostiților

Ramona Olaru de la Neatza, concurentă la Power couple? Frumoasa asistentă tv ne-a făcut câteva dezvăluiri interesante. Ce face pe 14 februarie?
13.02.2024 | 11:12
Ramona Olaru de la Neatza urmatoarea concurenta la Power couple Vedeta ne dezvaluie si ce face de Ziua Indragostitilor
Ramona de la Neatza, despre participarea la Power couple și Ziua Îndrăgostiților. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru de la Neatza ar putea ajunge la Power couple, conform dezvăluirii făcute în exclusivitate pentru FANATIK. Singurul lucru care o împiedică pe asistenta de televiziune să ajungă în viitorul sezon, dacă se va mai face, este exact lipsa unei perechi pe măsură.

Ramona Olaru de la Neatza s-ar vedea la Power couple, însă lipsește, deocamdată, partenerul potrivit

Având în vedere experiența pe care o are deja în televiziune, prezentând, pe lângă rubricile de la Neatza, și concursul Splash! Vedete la apă, Ramona Olaru a fost întrebată dacă i-ar plăcea să experimenteze și alte roluri în tv în show-urile de succes de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Când a auzit de Asia Express, Ramona Olaru a zis ”pas”. Asta, cu toate că susține că s-ar descurca de minune în emisiune, dat fiind că știe ce înseamnă să ai neajunsuri. Tocmai pentru că a trecut prin greu în viață, nu s-ar înhăma la acest tip de reality. Pe de altă parte, Power couple îi cam face cu ochiul.

Ramona Olaru ne-a mărturisit că în clipa în care își va găsi un partener pe măsura așteptărilor, vedeta nu ar refuza participarea în următorul sezon al emisiunii prezentate de Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

Nu vrea să audă de Asia Express: „Vin de la țară, de la neajunsuri și n-ar mai fi o surpriză pentru mine”

„În America Express nu m-aș vedea. Nu e ceva ce îmi doresc, momentan. Mă simt foarte ok în postura în care sunt. Vin de la țară, de la neajunsuri. N-ar mai fi o surpriză pentru mine să merg în Asia Express. Însă, dacă ar fi, la un Power Couple m-aș duce. Dacă aș avea o pereche pe măsură, mi s-ar părea o experiență interesantă”, a declarat Ramona Olaru de la Neatza, pentru FANATIK.

Ramona Olaru nu se grăbește, însă, să se cupleze cu cineva. Se simte foarte bine și singură, în ciuda faptului că toată lumea îi inventează câte o pereche din când în când. Legat de Ziua Îndrăgostiților, Ramona Olaru ne-a mărturisit că nu are cine știe ce planuri. Probabil va sărbătorii iubirea față de propria ei persoană.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dacă se va ivi vreun flăcău în cale și o va invita la o cină romantică, Ramona Olaru ar putea accepta. Evident, bărbatul care o poate cuceri trebuie să îndeplinească anumite condiții. În primul rând, așa cum vedeta de la Neatza ne-a povestit recent, nu mai acceptă baloane și ursuleți de pluș de la prima întâlnire. Pentru ea, un astfel de gest se face mai degrabă în liceu. Ramona a depășit de mult perioada în care să o impresioneze astfel de gesturi.

Ce face de Ziua Îndrăgostiților: „Dacă mă invită un bărbat la cină, mă duc”

Co-prezentatoarea matinalului de la Antena 1 ne-a zis că a văzut în jurul ei că se mai practică astfel de cadouri, chiar și în rândul adulților. În cazul ei nu ar funcționa o astfel de metodă de cucerire.

ADVERTISEMENT

Vedeta ne-a mai zis că preferă să trăiască fiecare moment așa cum vine. Nu își face niciun fel de plan, în general. Mai mult, dacă își dorește ceva de Ziua Îndrăgostiților, nu vrea să depindă de niciun bărbat. Își cumpără singură ceea ce vrea să aibă.

„Eu nu îmi propun lucruri pentru viitor, în general. Aleg lucrurile care îmi vin în cale și le aleg la momentul respectiv, lucrurile care mă fac fericită. De Valentine’s Day cred că o să-mi cumpăr o sticlă de vin. Eu oricum îmi cumpăr cadouri mereu. Nu știu, frate, nu mi-am făcut un plan. Va fi în funcție de cum voi simți în acel moment. Dacă se ivește ceva mișto și dacă mă invită un bărbat la cină, mă duc”, a adăugat Ramona Olaru, pentru FANATIK.

 

 

 

ADVERTISEMENT