Life

Ramona Păuleanu, detalii despre mutarea de la Pro TV la Antena 1: ”Simt că am renăscut”

Ramona Păuleanu, dezvăluiri despre plecarea de la Pro TV la Antena 1. Ce a mărturisit frumoasa prezentatoare într-un interviu.
15.06.2023 | 08:53
Ramona Pauleanu detalii despre mutarea de la Pro TV la Antena 1 Simt ca am renascut
Ramona Păuleanu, dezvăluiri despre plecarea de la Pro TV la Antena 1. Ce a mărturisit frumoasa prezentatoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta vedetă a oferit o serie de detalii despre mutarea de la Pro TV la Antena 1. Soția avocatului Adrian Cuculis simte că a renăscut de când a luat decizia să facă o schimbare radicală în plan profesional.

Ramona Păuleanu, dezvăluiri despre plecarea de la Pro TV la Antena 1. Ce a mărturisit frumoasa prezentatoare

Ramona Păuleanu a făcut dezvăluiri despre plecarea de la Pro TV, unde a lucrat vreme de 10 ani, la Antena 1. Frumoasa prezentatoare consideră că a luat cea mai bună decizie, precizând că a avut oferte și de alte posturi de televiziune.

ADVERTISEMENT

A ales să semneze cu trustul Intact pentru că îi cunoaște pe mulți dintre jurnaliști încă de acum 15 ani. Vedeta și-a început cariera chiar la acest post, unde a avut primul live, prima știre, prima exclusivitate și primele greșeli.

„A contat că ne cunoșteam deja și, într-un fel, iarăși mi-au dat altă șansă. Șansa de a demonstra că prezentarea de la meteo nu este doar fata de la meteo și atât. Mă simt în largul meu, simt că am renăscut.

ADVERTISEMENT

Simt că sunt apreciată, vin cu drag la muncă, într-un loc plin de profesioniști care pun oamenii pe primul loc. Știți vorba aceea, faci ceea ce îți place și nu vei munci nicio zi. Asta fac eu acum, nu muncesc.

Pur și simplu mă bucur că m-am întors la publicul meu și mă bucur să-i revăd ca și cum ar fi în fața mea”, a mărturisit Ramona Păuleanu într-un interviu pentru revista viva.ro. Vedeta a dezvăluit și cum se desfășoară programul său.

ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu, încântată de noul loc de muncă

Ramona Păuleanu se declară foarte încântată de noul loc de muncă, rubrica sa fiind una extrem de importantă pentru oameni. Prezentatoarea este bucuroasă că are posibilitatea să-și scrie singură prognoza meteo.

Cunoscuta vedetă primește informațiile de la meteorologi, însă are libertatea să transmită totul prin stilul propriu și cu limbajul personal. Deși nu este o muncă tocmai ușoară, jurnalista merge cu mare drag la platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

În plus, Ramona Păuleanu a scos la iveală faptul că Antena 1 este singurul post unde se prezintă fără prompter. Prezentatoarea de la meteo vorbește liber de fiecare dată când apare pe sticlă, adică nu are un discurs bine stabilit.

ADVERTISEMENT