Fotbal intern

Rapid, buget uriaş în Liga 2: “Promovarea este obiectivul obligatoriu de atins”

17.06.2019 | 15:54
Rapid buget urias in Liga 2 Promovarea este obiectivul obligatoriu de atins

Rapid Bucureşti are un buget uriaş în Liga 2, iar obiectivul principal este promovarea în Liga 1 Betano. Luni, jucătorii antrenaţi de Daniel Pancu s-au reunit la stadionul “Regie”, casa provizorie a rapidiştilor, din moment ce stadionul “Giuleşti” este în reconstrucţie.

Rapid, buget uriaş în Liga 2: “10, 15 la sută se mai depăşeşte”

Victor Angelescu, acţionarul majoritar al clubului, a anunţat bugetul uriaş pe care Rapidul îl va avea în Liga 2. Mai exact, giuleştenii se vor baza pe 2.000.000 de euro, însă omul de afaceri a anunţat că suma poate fi depăşită cu 10-15%.

“Bugetul e în jur de două milioane de euro, dar nu e bătut în cuie, 10, 15 la sută se mai depăşeşte. E un buget foarte bun pentru a ne bate la promovarea în prima ligă, un obiectiv obligatoriu de atins”, a declarat Victor Angelescu. În sezonul trecut, când Rapid a jucat în Liga 3 şi a obţinut promovarea în Liga 2, clubul din Giuleşti a avut un buget de 1.500.000 de euro.

Rapid, buget uriaş în Liga 2 (sursă foto: sportpictures.eu)
Rapid, buget uriaş în Liga 2 (sursă foto: sportpictures.eu)

Cinci transferuri pentru promovarea în Liga 1 Betano

Rapid s-a întărit în această vară, iar giuleştenii au anunţat că au rezolvat deja cinci transferuri. Alexandru Dulca, George Tudoran, Matias Ezequiel Roskopf, Claudiu Herea şi Gabriel Dodoi sunt jucători aduşi de formaţia antrenată de Daniel Pancu. Antrenorul rapidiştilor a anunţat că-şi mai doreşte cinci fotbalişti şi a vorbit în acest sens cu oficialii clubului.

“Sper ca până la finele săptămânii să se definitiveze şi lotul. Mai aşteptăm încă cinci jucători, am cerut conducerii să facă acest efort pentru a avea un lot puternic. Mi-aş dori un fundaş central cu mare experienţă şi un jucător de acelaşi gen pe postul de mijlocaş central ofensiv sau atacant. Gândurile noastre nu pot fi decât de promovare pentru că pe noi scrie Rapid Bucureşti şi ăsta trebuie să fie obectivul nostru”, a spus Daniel Pancu la emisiunea Digi Sport Matinal.