Sport

Oficial! Ermal Krasniqi s-a transferat la Rapid: „Acum s-au semnat actele!”. Exclusiv

Rapid a dat o nouă lovitură pe piața de mercato. Giuleștenii au bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul lui Ermal Krasniqi.
28.12.2023 | 18:21
Oficial Ermal Krasniqi sa transferat la Rapid Acum sau semnat actele Exclusiv
Rapid l-a transferat pe Ermal Krasniqi de la CFR Cluj. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT
28-12-2023
16:35

Rapid a anunțat transferul lui Ermal Krasniqi

La puțin timp după declarația lui Neluțu Varga acordată în exclusivitate pentru FANATIK, și Rapidul a anunțat pe site-ul oficial transferul kosovarului Ermal Krasniqi.

Acesta a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă o stagiune. „Sunt fericit că am ajuns la Rapid, fanii sunt incredibili. Mi-a plăcut mult atmosfera de pe Giulești și îmi doresc ca împreună să ne luptăm pentru campionat”, a declarat Ermal Krasniqi după semnarea contractului cu giuleștenii.

krasniqi
Ermal Krasniqi este noul jucător al Rapidului
28-12-2023
16:26

Rapid și CFR Cluj au semnat actele pentru transferul lui Ermal Krasniqi

Transferul lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj la Rapid, anunțat în premieră de FANATIK în urmă cu două zile, a devenit oficial. „Acum s-au semnat actele. Toate părțile sunt mulțumite”, a declarat Neluțu Varga, patronul clubului ardelean, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

Rapid a mutat din nou pe piața transferurilor din iarnă. FANATIK a aflat că formația finanțată de Dan Șucu a bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Ardelenii l-au cedat pe atacantul kosovar în schimbul sumei de 1.000.000 de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer.

Rapid, o nouă bombă pe piața transferurilor. A bătut palma cu CFR Cluj pentru Ermal Krasniqi

La bătaie cu FCSB, Rapid este cea mai activă echipă din SuperLiga pe piața transferurilor din iarnă. După ce i-au adus în Giulești pe Florent Hasani și Borisav Burmaz, giuleștenii s-au înțeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Ermal Krasniqi, jucătorul dorit la un moment dat de Gigi Becali la FCSB.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, cele două părți au bătut palma în urmă cu câteva minute. Ermal Krasniqi va semna un contract pe doi ani și jumătate cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Jucătorul kosovar va avea un salariu lunar de 20.000 de euro la Rapid.

În schimbul lui Ermal Krasniqi, Dan Șucu a fost nevoit să plătească suma de 1.000.000 de euro. Totodată, CFR Cluj a păstrat un procent de 20% dintr-un transfer viitor. Continuă astfel exodul dinspre CFR Cluj la Rapid.

ADVERTISEMENT
  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Ermal Krasniqi, potrivit Transfermarkt.com
  • 17 meciuri și 2 pase decisive sunt cifrele lui Krasniqi la CFR Cluj în acest sezon. 

Dan Șucu, patronul Rapidului, confirmă transferul lui Ermal Krasniqi: „Îi urăm bun-venit!”

Rapid și CFR Cluj au ajuns la un numitor comun din toate punctele de vedere, iar Ermal Krasniqi va merge zilele următoare la București pentru a face vizita medicală. Atacantul îi va avea coechipieri la Rapid pe Albion Rrahmani și Florent Hasani, colegi la naționala statului Kosovo.

ADVERTISEMENT

Mutarea-bombă anunțată în exclusivitate de FANATIK a fost confirmată pentru site-ul nostru de către acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu. „Pot să vă confirm. Colegii m-au informat că Ermal Krasniqi este jucătorul Rapidului.

Îi urăm bun-venit și sperăm ca împreună să ne batem pentru obiectivele pe care le știm cu toții, locurile 1-3 și de ce nu, chiar și titlul de campioană. 

ADVERTISEMENT

Krasniqi este un transfer care se înscrie în strategia Rapidului de a aduce jucători importanți, jucători competitivi, care să facă diferența pentru echipa noastră și pentru minunații noștri suporteri. Nu pot decât să-i spun lui Krasniqi: ‘Bine ai venit în Giulești, Ermal!’”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Rapid vrea să aducă un portar în iarnă: „Nu se știe ce se întâmplă cu Horațiu Moldovan”

Rapid continuă să fie dinamică pe piața transferurilor din iarnă. Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că giuleștenii țintesc aducerea unui portar, deoarece situația lui Horațiu Moldovan este incertă. Portarul naționalei are o clauză de 800.000 de euro la Rapid.

“Rapid mai are 3 ținte. Un portar, pentru că nu se știe ce se întâmplă cu Horațiu Moldovan, pentru că are acea clauză de 800.000 de euro. Portarul va fi pregătit de Bogdan Lobonț și va veni doar dacă el își va da OK-ul final.

Înțeleg că se uită tot în zona balcanică după portari și este și cineva de aici, dar nu am dibuit cine este din SuperLigă. Și mai este număr 6 croat despre care am discutat”, a dezvăluit Horia Ivanovici. Totodată, Tudor Băluță de la Farul rămâne o opțiune pentru Rapid.

ADVERTISEMENT
Tags: