Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Încă 4 ținte de transfer pentru Rapid! „Un milion de euro și 25 la sută pentru Krasniqi de la CFR”

Rapid are încă 4 ținte de transfer pentru 2024. Horia Ivanovici anunță în exclusivitate despre cine este vorba și ce își dorește Dan Șucu.
22.12.2023 | 13:12
Inca 4 tinte de transfer pentru Rapid Un milion de euro si 25 la suta pentru Krasniqi de la CFR
Rapid are încă 4 ținte de transfer pentru 2024. Horia Ivanovici anunță în exclusivitate despre cine este vorba și ce își dorește Dan Șucu.
ADVERTISEMENT

Rapid are încă 4 ținte de transfer pentru 2024, iar primele mutări urmează să fie făcute în această iarnă. Așa cum a anunțat și FANATIK, giuleștenii au reușit deja să înțeleagă cu Florent Hasani și Borisav Burmaz, noile mutări ale formației din SuperLiga.

Încă 4 ținte de transfer pentru Rapid

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate încă 4 ținte de transfer pentru Rapid. Moderatorul emisiunii a anunțat și suma de transfer pentru unul dintre cei mai importanți jucători din campionat.

ADVERTISEMENT

“Rapid mai are 3 ținte. Un portar, pentru că nu se știe ce se întâmplă cu Horațiu Moldovan, pentru că are acea clauză de 800.000 de euro. Portarul va fi pregătit de Bogdan Lobonț și va veni doar dacă el își va da OK-ul final.

Înțeleg că se uită tot în zona balcanică după portari și este și cineva de aici, dar nu am dibuit cine este din SuperLigă. Krasniqi care rămâne în continuare o țintă pentru Rapid. Vorbim despre o sumă importantă.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu va da pe Krasniqi un milion de euro + 25% coadă după un transfer viitor. Și mai este număr 6 croat despre care am discutat”, a spus Horia Ivanovici.

Al patrulea jucător pe care îl așteaptă giuleștenii

Robert Niță a adus aminte și de o altă țintă a Rapidului: “Patru ținte. A anunțat clubul că și Băluță (n.r. Tudor Băluță) este. Sunt doi jucători de număr 6. Va fi unul din ei doi”. Însă, așa cum susține Horia Ivanovici, jucătorul anunțat de Rapid este foarte departe de gruparea giuleșteană, iar cea de-a patra mutare este reprezentată de revenirea lui Cristian Ignat.

ADVERTISEMENT

“Eu am înțeles că nu, că lucrurile s-au închis. Am înțeles că Băluță face figuri. Șucu, Angelescu și Niculae s-au săturat. Știi ce a zis Șucu ‘Rapidul nu e roată de rezervă’. Deci, astea ar fi transferurile care mai sunt pe țeavă pentru Rapid, în momentul de față.

Portar, pentru că dacă pleacă Horațiu nu ai cum să câștigi campionatul sau să te lupți la locul trei fără portar. Mai este Krasniqi, iar zilele astea ar trebui să se închidă transferul într-un fel sau altul, vedem dacă se înțeleg cu jucătorul și mai este acel număr 6 croat.

ADVERTISEMENT

Că nu mai au unde să mai joace, vorba aia. Și un al patrulea ar fi Ignat care se întoarce 100% la Rapid, după modelul Ilie la CFR Cluj”, a mai spus Horia Ivanovici, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Țintele Rapidului pentru următoarea perioadă de transferuri

ADVERTISEMENT