Sport

Dan Şucu, veşti proaste despre accidentarea lui Petrila: “Mintea îmi spune că nu mai contăm pe el până la sfârşitul anului”. Exclusiv

Dan Şucu a explicat pentru FANATIK că accidentarea lui Claudiu Petrila este una gravă şi este posibil ca atacantul Rapidului să nu mai poată juca în 2023.
01.11.2023 | 17:40
Dan Sucu vesti proaste despre accidentarea lui Petrila Mintea imi spune ca nu mai contam pe el pana la sfarsitul anului Exclusiv
Dan Şucu, veşti proaste despre accidentarea lui Petrila: "Mintea îmi spune că nu mai contăm pe el până la sfârşitul anului". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila se afla într-o formă excelentă la Rapid. Atacantul venit de la CFR Cluj a suferit o ruptură musculară în minutul 65 al meciului cu Universitatea Craiova, câştigat de giuleşteni cu 2-0.

Dan Şucu, veşti proaste despre accidentarea lui Petrila: “Va trebui o perioadă de recuperare de o lună de zile”

Patronul Rapidului, Dan Şucu, a declarat pentru FANATIK că veştile nu sunt bune în ceea ce îl priveşte pe Claudiu Petrila şi este posibil ca atacantul în vârstă de 22 de ani să nu mai poată reveni în 2023 pe teren:

ADVERTISEMENT

“Din păcate, veştile nu sunt bune despre Petrila, un jucător aflat într-o formă formidabilă, care a ajuns printre cei mai buni atacanţi, cea mai bună aripă stânga din România. Nu sunt veşti bune, Petrila are ruptură.

Dacă ar fi să vedem partea plină a paharului, nu necesită operaţie, din fericire. Dar va trebui o perioadă de recuperare de o lună de zile şi va fi complicat. Inima îmi spune că am putea să-l vedem peste o lună la joc.

ADVERTISEMENT

“Realist, mintea îmi spune că s-ar putea să nu mai contăm pe Petrila până la sfârşitul acestui an”

Dar, realist, mintea îmi spune că s-ar putea să nu mai contăm pe Petrila până la sfârşitul acestui an, ceea ce este o mare pierdere. Petrila este un caracter extraordinar, un caracter extrem de frumos, un tip ambiţios.

Sunt convins că va trage tare să revină cât mai repede, dar asta este. Va juca iarăşi pentru Rapid când va fi 100% apt, aşa este normal. Trebuie să avem grijă de jucători, de toţi fotbaliştii noştri.

ADVERTISEMENT

“Ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat cu el, era într-o formă formidabilă”

Dar, vorbind de Petrila, clar că vom avea mare grijă de el. Este o pierdere mare, vă daţi seama, vine şi după loviturile pe care le-am primit cu Emmers şi Rrahmani. Sunt convins că antrenorul şi banca tehnică vor găsi soluţii ca Rapidul să termine anul în forţă, acolo unde îi este locul. 

Acestea sunt veştile despre Petrila, nu sunt foarte bune. Ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat cu el, era într-o formă formidabilă, ne-a uns pe inimă. Prestaţia lui a fost la cel mai înalt nivel la Rapid. 

ADVERTISEMENT

Este un transfer nu reuşit, super reuşit. Îi felicit pe colaboratorii mei, preşedintele Daniel Niculae şi pe colegul meu, Victor Angelescu. Sperăm să se refacă cât mai repede, îi ţinem pumnii şi îl aşteptăm înapoi pe teren ca să aducem bucurie fanilor”, a spus Dan Şucu pentru FANATIK.

Claudiu Petrila a fost transferat de Rapid în această vară de la CFR Cluj. Giuleştenii au plătit 600.000 de euro pentru transferul definitiv al jucătorului în vârstă de 26 de ani.

  • 22 de ani are Claudiu Petrila
  • 1.600.000 de euro este cota de piaţă a lui Petrila
ADVERTISEMENT