Life

Rareș, Erika și Adi Istrate de la One True Singer au spus tot ce nu s-a văzut în show: „Nu m-am apucat să fac urât degeaba”

Show-ul One true singer care a făcut senzație în mediul online are câteva secrete pe care trei dintre foștii concurenți le-au dezvăluit într-un interviu la PRO FM.
14.06.2022 | 11:48
Rares Erika si Adi Istrate de la One True Singer au spus tot ce nu sa vazut in show Nu mam apucat sa fac urat degeaba
Rareș, Erika și Adi de la One True Singer, în studioul PRO FM. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Rareș Mariș, Erika și Adi Istrate au mărturisit că show-ul One true singer le-a schimbat viața, iar acum, după ce emisiunea s-a terminat, au făcut și câteva dezvăluiri din culise.

Ce nu s-a văzut la One True Singer

Conceptul, unul unic pe piața talent-show-urilor de la noi, s-a lovit de mici conflicte, unele disensiuni apărând chiar între concurenții și jurați.

ADVERTISEMENT

Șerban Cazan de la HaHaHa Production a fost, probabil, unul din cei mai duri cu concurenții. A vrut să le arate că industria muzicală nu este ușoară și nu există loc de fițe atunci când un artist trebuie să țină publicul aproape.

Unul dintre participanții cu care Șerban a intrat în clinciuri a fost chiar câștigătorul One True Singer, Rareș. Mariș a povestit la PRO FM că au existat mici antipatii între el și Șerban și că discuțiile în contradictoriu nu au fost doar de dragul show-ului.

ADVERTISEMENT

Doi dintre cei trei invitați ai podcastului de la PRO FM nu sunt tocmai străini de muzică. Cu excepția lui Rareș, Erika și Adi au mai cântat în fața oamenilor, dar în contexte ceva mai restrânse.

Erika a dezvăluit că a cântat pe la hoteluri, iar Adi a fost toboșar în anumite trupe. Bruneta a fost întrebată și despre ieșirile ei furtunoase din concursul difuzat de HBO Max.

ADVERTISEMENT

Tânăra artistă a spus de fiecare dată că unele eliminări au fost nedrepte, chiar de față cu echipa de producție.

Erika: „Am început să devin un pic răuță. Eram epuizată”

„N-am nimic nici acum și nu am avut ceva cu Șerban Cazan. Într-adevăr, a existat un clinci, dar nu din partea mea”, a spus Rareș despre conflictul său cu juratul, într-un mod diplomat.

ADVERTISEMENT

„A fost o cauză. Nu m-am apucat de nebună să fac urât acolo degeaba”, a mărturisit Erika întrebată despre ieșirile sale nervoase.

„M-au apucat niște anxietăți, niște… tot felul. Am început să devin un pic răuță în ultimele două episoade. Eram epuizată și fizic și psihic. M-am pierdut puțin pe mine”, a mai spus Erika.

ADVERTISEMENT