Sport

Rashford și Belligham punctează în afara terenului. Fotbaliștii englezi au cucerit două fotomodele mai mari decât ei

Doi dintre cei mai importanți fotbaliști ai naționalei Angliei au iubite noi, în compania cărora au fost surprinși de presa britanică.
04.05.2024 | 14:30
Rashford si Belligham puncteaza in afara terenului Fotbalistii englezi au cucerit doua fotomodele mai mari decat ei
Marcus Rashford si Jude Belligham au iubite noi, mai in varstadecat ei FOTO colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Marcus Rashford și Jude Belligham au finaluri de sezon pline, ambii încercând să contribuie la îndeplinirea obiectivelor echipelor la care joacă, Manchester United, respectiv Real Madrid, înainte ca ambii să facă parte din lotul Angliei pentru EURO 2024.

Rashford are o iubită născută la Liverpool, cu origini columbiene

Ca o coincidență, ambii au punctat și în viața personală, cam în aceeași perioadă, alegându-se cu iubite noi, mai în vârstă decât ei. Potrivit DailyMail, Marcus Rashford (26 ani) s-a cuplat cu fotomodelul de origine columbiană Erica Correa, mai mare cu trei ani decât el.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui Manchester United, care are un sezon bun a depășit perioada grea care a urmat despărțirii de prietena lui din copilărie, Lucia Loi, și a început să iasă în oraș cu Erica Correa, care este născută și crescută la Liverpool.

Aceasta este fotomodel de la 13 ani și în cariera ei s-a mutat din Anglia în India, Grecia, Italia și SUA. Pe lângă faptul că a apărut în reviste precum GQ, Grazia, Harper’s Bazaar, Women’s Health și Ella, Correa a jucat și un rol principal în videoclipul lui Tom Grennan pentru single-ul său “Sober”.

ADVERTISEMENT

Rushford și Correa au fost văzuți împreună în oraș, sursa citată descriind astfel comportamentul lor: ” Marcus semăna cu o pisică care a primit înghețată pe brațul lui Erica. Se distrau de minune. Se atingeau și se bucurau în mod clar unul de compania celuilalt”

DailyMail mai scrie că cei doi au terminat seara în zona VIP a barului Slow Jam Soiree – o seară de R&B în local – și că anturajul lui Rashford a protejat cuplul de ochii curioșilor în timp ce se bucurau de o conversație intimă.

ADVERTISEMENT

Bellingham s-a cuplat cu o olandeză mai mare cu cinci ani

O lovitură în plan personal a dat și Jude Belligham, cel mai bun om al lui Real Madrid, care azi poate deveni, în premieră, campion în Spania, dacă galacticii înving pe Cadiz. Englezul de 20 de ani are un sezon fabulos, în care speră să ridice deasupra capului și trofeul Ligii Campionilor.

Bellingham (20 ani) s-a cuplat și el cu o femeie mai mare, iubita lui fiind un fotomodel olandez, Laura Celia (25 ani). Potrivit The Sun, Laura s-a mutat deja la Madrid, în casa britanicului, mărturisind că este foarte îndrăgostită de acesta.

ADVERTISEMENT

Laura a absolvit afaceri creative la Universitatea de Științe Aplicate din Amsterdam, iar după facultate, a fondat Bobby Rose Agency, o agenție de conținut și consultanță care se concentrează pe companiile în creștere.

Frumoasa olandeză se mândrește cu 370.000 de urmăritori pe Instagram, cărora le împărtășește cu aviditate instantanee sexy. Ea a fost model pentru o serie de branduri populare, inclusiv PrettyLittleThing, și poate fi văzută călătorind constant în întreaga lume.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților