Fotbal intern

Răspunsul lui Mihai Bălașa la criticile lui Becali. Ce mesaj a postat jucătorul

08.08.2018 | 08:20
Raspunsul lui Mihai Balasa la criticile lui Becali Ce mesaj a postat jucatorul
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că va aduce la echipă un fundaș central pentru a-l scoate din echipă pe Mihai Bălașa, după ce jucătorul a avut evoluții slabe în ultima perioadă, în condițiile în care i s-a oferit o mărire de salariu. Răspunsul lui Bălașa la criticile lui Becali a venit la scurt timp pe rețelele de socializare, unde fotbalistul a distribuit un mesaj postat inițial de Daniele De Rossi. Acesta a dat de înțeles că acuzațiile patronului nu ar fi reale.

Becali l-a criticat pe Bălașa inclusiv la finalul meciului cu CSM Politehnica Iaşi, pe când încă nu rezolvase transferul lui Jubal Junior. Patronul FCSB este deranjat că i-a mărit fundaşului contractul şi în loc să joace din ce în ce mai bine, prestaţiile acestuia au fost slabe, mai ales că mărirea ar fi fost dublă. Deranjat de criticile patronului, jucătorul a ales să se apere, dar nu prin declarații. A distribuit pe rețelele de socializare o postare de-a lui Daniele De Rossi, jucătorul celor de la AS Roma, club la care a fost legitimat și Bălașa și pentru a cărei echipă secundă a jucat 26 de meciuri în care a marcat de 3 ori.

ADVERTISEMENT

“Ce se poate vedea? Sunt cele 90 de minute, plus ceea ce facem public pe rețelele de socializare și în interviuri. Dar ceea ce faci cu adevărat în interiorul vestiarului, ceea ce faci când un coechipier are nevoie de tine, ceea ce faci când un antrenor te pune în dificultate, aceste lucruri sunt știute doar de cei care le trăiesc. Iar aceste lucruri nu sunt uitate de colegi”, este mesajul prin care Mihai Bălașa s-a apărat după atacul lui Gigi Becali.

Mesajul distribuit de Mihai Bălașa
Mesajul distribuit de Mihai Bălașa

Răspunsul lui Mihai Bălașa la criticile lui Becali avenit pe internet

Cel mai probabil jucătorul a vrut să transmită faptul că, în ciuda prestațiilor slabe din ultima perioadă, felul în care se pregătește la antrenamente, modul în care relaționează cu ceilalți jucători ai FCSB-ului în vestiar și implicarea în comunicarea cu antrenorul, toate acestea sunt lucruri știute doar de tehnicianul Dică și de coechipieri. Se pare că jucătorul a fost deranjat de afirmațiile lui Becali, de vreme ce a ales să ofere o replică în mediul online.

ADVERTISEMENT

Nemulțumit de faptul că i-a dublat salariul lui Bălașa, patronul FCSB a declarat că randamentul jucătorului ar putea fi afectat de viața extrasportivă. “Le dau şi lor 2-300.000 acolo, nici nu ştiu echipa. Am negociat salariul, pleacă de la 180.000 de euro anual şi ajunge la 220.000. Este un contract pe patru ani, 180.000 de euro ia în primul an, 200.000 în cel de-al doilea şi al treilea şi 220.000 în ultimul an. Nu l-am văzut, am mers pe mâna lui Meme, dacă el zice aşa… Mă pricep eu la fundaşi centrali, de unde să ştiu? Nu stau eu, la fundaş trebuie să te uiţi la el 30 de meciuri, să dea cu capul, să aibă viteză, tehnică. Eu văd atacantul 5 scunde, îmi place şi gata, îl iau. Se întâmplă ceva. Probabil sunt prieteni toți, am văzut eu, toți ăia patru, Coman, Tănase, Bălașa și Benzar, stau tot timpul împreună la masă. Trebuie verificat ce fac și în timpul liber. Cred, nu știu, e ceva în neregulă”, a declarat Becali.

Tags: