News

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Cum a reacționat familia Melencu când a aflat că mașina cu care Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza a fost scoasă la vânzare

23.06.2020 | 15:33
Rasturnare de situatie in cazul Caracal Cum a reactionat familia Melencu cand a aflat ca masina cu care Gheorghe Dinca a rapito pe Luiza a fost scoasa la vanzare
Familia Melencu contestă vânzarea autoturismului cu care Gheorghe Dincă ar fi răpit-o pe Luiza. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Decizia autorităților de a pune în vânzare mașinile lui Gheorghe Dincă i-au scos din minți pe membrii familiei Melencu, tânăra de 20 de ani răpită și sechestrată de monstrul din Caracal. Aceștia susțin că una dintre ele a fost folosită de bărbat pentru a-și pune planul în aplicare și poate constitui o probă solidă la dosar.

Astfel, rudele adolescentei au depus o cerere la Tribunalul Olt prin care contestă licitația organizată de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI). Solicitarea a fost înregistrată pe data de 17 iunie și se va judeca marți, în prezența familiei Luizei. Nu va lipsi, însă, nici inculpatul, care va fi transportat din arest pentru a lua parte la proces.

ADVERTISEMENT

Monica Melencu susține că autoturismul cu care ar fi fost răpită fiica sa, un Renault Megane de culoare gri este un mijloc de probă în care mai pot fi găsite alte dovezi importante. Totodată, femeia acuză autoritățile că încearcă prin această vânzare să mușamalizeze cazul.

Familia Melencu solicită anularea licitației de vânzare a mașinii cu care Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza

Potrivit jurnalistului Ovidiu Zară, mașina a fost scoasă la licitaţie cu preţul de pornire de 1.033 lei. Alături de ea va mai fi vândută și o furgonetă nefuncţională, evaluată la 5.017 lei. Ambele au interiorul demontat şi deteriorat, se arată în anunțul publicat de reprezentanții ANABI.

ADVERTISEMENT

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) vinde la licitație un Renault Megane care seamănă izbitor cu cel folosit de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu !!!! Culmea, autoturismul vândut se află indisponibilizat în județul Olt.

ANABI a refuzat să îmi spună de la cine a fost indisponibilizat autoturismul. Dacă se confirmă că este autoturismul folosit de Dincă la răpirea celor două copile, este din ce în ce mai clar că se dorește îngroparea definitivă a cazului. Altfel, acesta ar fi fost vândut doar la finalizarea procesului penal”, a scris Zară pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Reacția avocatului familiei Melencu: „Se încearcă de către procuror să rămână în picioare acel scenariu absurd”

Chestionat pe marginea acestui subiect, avocatul familiei Melencu a confirmat demersurile de oprire a licitației și a lansat un atac dur la adresa autorităților. Aceasta consideră că vânzarea autoturismului este o dovadă clară a faptului că procurorii î ncearcă să mușamalizeze cazul Caracal.

M-am uitat în dosar. S-a făcut o expertiză care arată că maşina nu a fost improvizată decât cu privire la geamuri, nu şi la deschizătorilor din spate.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, ar exista posibilitatea ca această persoană care a răpit copiii şi conducea maşina să fi fost ajutată de un complice, ceea ce am spus de la început. Cred că se încearcă de către procuror să rămână în picioare acel scenariu absurd”, a mai spus Carmen Obârșanu la România TV.

ADVERTISEMENT