News

Răsturnare de situație în cazul crimei din Sectorul 4. Cadavrul găsit în lada canapelei este al unei fetițe de 12 ani

Întorsătură de situație în cazul crimei din Sectorul 4. Conform celor mai recente date din anchetă, cadavrul găsit în lada canapelei este al unei fetițe de 12 ani.
06.06.2023 | 12:42
Rasturnare de situatie in cazul crimei din Sectorul 4 Cadavrul gasit in lada canapelei este al unei fetite de 12 ani
Lovitură de teatru în cazul crimei din Sectorul 4. Cadavrul găsit în canapea este al unei fetițe de 12 ani. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
06-06-2023
09:47

Anamaria este fetița ucisă într-un apartament din Sectorul 4. Cine sunt suspecții crimei

Cadavrul găsit în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4, este al unei fetițe de 12 ani. E vorba de Anamaria Constantin a fost dată dispărută cu o lună în urmă, au stabilit anchetatorii.

În acest moment, mama fetiței și concubinul acesteia sunt principalii suspecți ai crimei. Cei doi ar fi părăsit țara încă din aprilie. Femeia a fost deja prinsă, în Spania. Poliția este acum în căutarea bărbatului, care s-ar afla și el la muncă în Europa.

Răsturnare de situație în cazul crimei din Sectorul 4. Astfel, cadavrul descoperit în lada unui pat dintr-un apartament din această zonă a Capitalei ar fi al unei fetițe de 12 ani, arată necropsia.

Lovitură de teatru în cazul crimei din Sectorul 4. Cadavrul găsit în canapea este al unei fetițe de 12 ani

Încă din debutul aceste săptămâni, au existat zvonuri conform cărora trupul găsit într-un sac, ascuns în lada unei canapele, ar aparține unei copile de 12 ani și nu unei femei mature, cum s-a bănuit iniţial.

ADVERTISEMENT

Marți, 6 iunie, aceste bănuieli s-au confirmat oficial. Cadavrul găsit în apartamentul din București este al fetiței de 12 ani. Copila a fost dată dispărută cu o lună în urmă, au stabilit anchetatorii.

”La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din municipiului București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, conform sursei citate.

Crima din Sectorul 4 ar fi avut loc în urmă cu câteva săptămâni

Reamintim că sâmbătă, 3 iunie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16 au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că într-o locuință din sectorul 4 se află o persoană decedată.

ADVERTISEMENT

Proprietarul unui apartament s-a alertat după ce bărbatul căruia îi închiriase locul nu i-a mai răspuns timp de două săptămâni. În acest caz, chiriașul este principalul suspect al crimei. Sunt informații că acesta ar fi plecat în vestul Europei.

Mama fetiței găsite decedate era despărțită de mai mulți ani de tatăl natural al copilului. Acesta din urmă a dat fetița în urmărire în urmă cu aproximativ o lună de zile, pentru că nu mai avea nicio informație despre ea. Tatăl și bunica fetiței au dat declarații în fața anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, crima din Sectorul 4 s-a petrecut acum mai bine de 3 săptămâni. Încă de luni, anchetatorii au stabilit că victima a avut parte de o moarte violentă.

În data de 03.06.2023, sacul din plastic a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici”, unde a fost desfăcut, constatându-se că în interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacţie. Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă”, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

ADVERTISEMENT
Tags: