Fotbal intern

Raul Rusescu, titular în meciul FCSB – Dunărea Călăraşi! Dică a trecut peste cuvântul lui Gigi: “A zis Dică, nu? E şef în toate”

23.09.2018 | 21:00
Raul Rusescu titular in meciul FCSB  Dunarea Calarasi Dica a trecut peste cuvantul lui Gigi A zis Dica nu E sef in toate

FCSB joacă duminică de la ora 21:00 împotriva Dunării Călăraşi în etapa 9 din Liga 1. FANATIK.RO a aflat că Nicolae Dică a trecut peste cuvântul patronului şi îl va titulariza pe Raul Rusescu, deşi ordinul lui Gigi Becali era ca atacantul să nu joace din primul minut.

UPDATE, ora 21:00. Raul Rusescu este titularizat în meciul cu Dunărea Călăraşi aşa cum FANATIK.RO a anunţat, iar mutarea nu i-a căzut bine lui Gigi Becali, care a declarat înaintea meciului că nu ştia echipa: Nici nu știam că Gnohere e rezervă, nu știam nici măcar echipa. A zis Dică, nu? E șef în toate. Ești bărbat, țipă tare să înțeleagă toată lumea. Are dreptate, dacă nu avea lucruri bune făcute nu îl dădeam afară până acum?”, a mai adăugat Gigi Becali.


Nicolae Dică îşi asumă un risc în aceste condiţii, iar un eventual rezultat negativ în meciul cu nou-promovata l-ar putea costa postul la FCSB. Dică şi-a făcut cunoscute intenţiile de la conferinţa de presă unde a avut un discurs cu bătaie lungă şi spre patron spunând că el e şeful în vestiar: “Nu e prima oară când patronul critică. Se întâmplă de ani de zile, de când el e patron. Eu am încercat să le ridic moralul jucătorilor, să le dau încredere, să dea tot ce e mai bun pe teren. În rest, a fost o minciună cu ce s-a scris. În vestiarul Stelei, pe teren, în sala de ședință e un singur șef și pe ăla îl cheamă Nicolae Dică!”, a tunat Nicolae Dică la conferinţă.

Nicolae Dica, în meciul cu Voluntari
Nicole Dica in meciul de fotbal duntre FCSB si FC Botosani, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, duminica 2 septembrie 2018

Rusescu, titular în FCSB – Dunărea Călăraşi! Becali ameninţă: “Să vedeţi ce scandal au cu mine de la 3 în jos”

Dar, Gigi Becali ştia încă de vineri că antrenorul nu va merge pe mâna lui în această confruntare şi a tras şi un semnal de alarmă spunând că va face mare scandal dacă FCSB nu se va impune clar, semn că Nicolae Dică nu va fi cruţat dacă meciul nu va curge în favoarea roş-albaştrilor:

“Normal, dacă luăm meciul în serios, trebuie să batem cu 70-0. Dacă nu îl luăm în serios, mâncăm bătaie, 1-0. 70-0 trebuie să le dăm. Eh, să nu le dăm 70, să le dăm numai 7 fără 0. Dacă pe Călăraşi îi bate de la 3 în jos, o să aibă cu mine mare scandal. Să vedeţi ce scandal au ei cu mine dacă îi bate de la 3 în jos! Dacă îi bate 2-0, mâine e scandal mare, o să vedeţi! Nu ca să jignesc pe Călăraşi, dar asta e valoarea lor. Dacă ia bătaie, desfiinţez FCSB. Rămân la Pipera, nu mai ies din curte. Dacă ne bate Călăraşiul, o desfiinţez. Dar e imposibil asta”

Raul Rusescu este motivul rupturii dintre Nicolae Dică şi Gigi Becali. Patronul i-a atacat pe cei doi după remiza de la Cluj şi i-a reproşat antrenorului că Raul Rusescu nu are ce căuta în spatele vârfului Gnohere.