Sport

Războiul de la Dinamo face noi victime. Vlad Iacob a blocat transferurile

Războiul intern de la Dinamo face victime colaterale, mai exact fotbaliști care nu mai pot îmbrăca tricoul ”alb-roșu” după ce transferurile au fost blocate de Vlad Iacob.
03.08.2023 | 12:45
Razboiul de la Dinamo face noi victime Vlad Iacob a blocat transferurile
Războiul de la Dinamo face noi victime. Vlad Iacob a blocat transferurile
ADVERTISEMENT

Lupta internă de la Dinamo își consumă un nou episod, după ce administratorul special Vlad Iacob a mutat pe tabla de șah în războiul cu acționarul majoritar al clubului, Red&White. În consecință, transferul portarului Răzvan Began, ultima oară la FC Botoșani a fost blocat. Transferul fusese anunțat de antrenorul Ovidiu Burcă, dar refuzat de administratorul special Vlad Iacob.

Războiul de la Dinamo face noi victime

Peste două săptămâni, pe 17 august, Red&White a convocat Adunarea Generală a Acționarilor, pentru înlocuirea din funcție a lui Vlad Iacob cu Andrei Nicolescu. Paradoxal, Răzvan Began își reziliase contractul cu FC Botoșani și efectuase deja vizita medicală. Mai mult, se alăturase lotului dinamovist și se antrena la Săftica alături de ”câini”, după ce a fost anunțat oficial într-o conferință de presă de către antrenorul Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Doar că, după ce transferul i-a fost blocat de administratorul Vlad Iacob, Răzvan Began va rămâne la Dinamo doar pentru a se antrena, în condițiile în care transferul său va fi avizat și înregistrat după 17 august de viitorul administrator special al clubului. Războiul dintre Vlad Iacob și Red&White a mai făcut zilele trecute și o altă victimă: Romeo Bănică.

Mai exact, cel care urma să fie noul director de marketing al echipei, lucru anunțat public de Red&White prin Eugen Voicu. Rămâne de văzut dacă până pe 17 august vor mai fi și alte victime colaterale ale acestui conflict. Momentan, Dinamo are doar doi portari, pe Adnan Golubovic și Filip Dujmovic. Răzvan Began ar fi fost a treia opțiune dintre buturi, pentru că puștii Denis Oncescu și Alexandru Stoian au fost deja împrumutați la Concordia Chiajna (Liga 2) și Unirea Alba Iulia (Liga 3).

ADVERTISEMENT

În teorie, pe 17 august administratorul special Vlad Iacob va fi înlocuit chiar de către ”dușmanul” Andrei Nicolescu, totodată acționar la Dinamo. Această informație a fost confirmată de Eugen Voicu, alt reprezentant al Red&White Management. ”Pe 17 august avem Adunarea Generală care un singur punct pe ordinea de zi: revocarea administratorului special și numirea unui nou administrator special. Va fi o altă adunare mai târziu în care vom aproba și o majorare de capital social, dar termenul e undeva în octombrie-noiembrie.

E foarte probabil ca noul administrator special să fie Andrei Nicolescu. Legea permite acest lucru. Nu va mai fi creditor. Eu îl văd pe el numărul 1 în club. E o problemă de a lucra în echipă, stilul poate nu i se potrivește lui Vlad Iacob și trebuie schimbat. Apreciem tot ce a făcut, muncește mult pentru club, dar trebuia să înțeleagă și să facă echipă”, declara Eugen Voicu pentru Prosport în urmă cu două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, avertizează că Red&White s-ar putea retrage de la Dinamo dacă pe 17 august nu se va accepta înlocuirea lui Vlad Iacob. Pe scurt, conflictul dintre Vlad Iacob și Red&White s-a născut în momentul în care administratorul special a dezvăluit că acționarii lui Dinamo nu ar face față și ar aduce prea puțini bani în club. Mai mult, Dinamo ar avea datorii foarte mari, iar falimentul ar bate la ușă în curând. Aceste acuzații au fost negate vehement de acționari.

”Am spus încă de la început că Dinamo este o pălărie mult prea mare pentru tânărul Vlad Iacob. Iar faptul că el este total lipsit de experiență a dat dovadă conferința pe care el a făcut-o în urmă cu câteva zile. Nu avea ce să caute în fața jurnaliștilor și să dea din casă așa cum s-ar spune. Multe dintre lucrurile pe care el le-a spus în aceea conferință afectează rău tot ceea ce se întâmplă acum la Dinamo.

ADVERTISEMENT

De bine de rău Nicolescu și Voicu au ținut Dinamo în viață din banii lor sau din resursele știute doar de ei. E treaba lor până la urmă și nu e treaba noastră de unde au făcut ei rost de bani să mai acopere din datorii. Bine și PCH este în continuare unul dintre principalele motoare, dar Iacob cine este? Este un conducător vremelnic care acum greșește prin tot ceea ce face.

Mai rău i-a întărâtat pe cei de la Red&White și o să vedeți că domnii respectivi vor pune pumnul în gură celor de la Adunarea Generală a Acționarilor. Vor cere ori ei, ori Iacob. Și atunci o să îl văd eu pe Iacob pe unde o să scoată cămașa. Șicanele pe care le face acum la transferuri mai rău încurcă viața echipei…dar e treaba lui. Oricum el are zilele numărate la Dinamo că o să fie schimbat cât de curând. Iar Burcă nu trebuie să fie acuzat de nimic. Nu trebuie catalogat ca un trădător”, dezvăluia Anghelace pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Inteligența Artificială schimbă Codul Rutier. Șoferii vor circula după noi reguli
Inteligența Artificială schimbă Codul Rutier. Șoferii vor circula după noi reguli
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie