News

Răzbunare diabolică pentru un bărbat supărat pe nevastă. I-a scos prezoanele de la roți ca să scape de ea

Un sătmărean a pus la cale un plan diabolic pentru a se răzbuna pe fosta soție, nefiind împăcat cu faptul că a divorțat de aceasta.
21.12.2022 | 22:55
Razbunare diabolica pentru un barbat suparat pe nevasta Ia scos prezoanele de la roti ca sa scape de ea
Plan diabolic pus în aplicare Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Bărbatul a ajuns în arest după ce i-a scos femeii prezoanele de la roți, în speranța că aceasta va face un accident mortal. Tentativa de omor pare desprinsă dintr-un scenariu de film american.

Răzbunare diabolică pentru un bărbat supărat pe nevastă

Potrivit Observatornews.ro, bărbatul era orbit de supărare în urma divorțului și i-a desfăcut fostei sale soții șuruburile de la roțile mașinii, după care a determinat-o să se urce la volan, fără să știe că își riscă viața.

ADVERTISEMENT

Bărbatul spera ca femeia să facă un accident mortal după ce pneurile s-ar fi desprins în mers. Bărbatul s-a deplasat la locul de muncă al femeii după care a mințit-o că tatăl ei a fost luat de Ambulanță.

Femeia l-a crezut și s-a urcat speriată la volanul mașinii, fără să știe ce va urma. Din fericire, aceasta și-a dat seama că ceva nu e în regula cu mașina și a oprit înainte de a produce un accident letal.

ADVERTISEMENT

Bărbatul neagă cu vehemență acuzațiile care i se aduc, însă oamenii legii au obținut mai multe dovezi că acesta ar fi în spatele acestui plan ca în filmele americane.

”Prin urmare, din probatoriul administrat în cauză rezultă faptul că reclamanta a făcut dovada existenţei unui pericol concret în care se află ca urmare a comportamentului pârâtului, libertatea sa psihică fiind grav afectată”, au subliniat judecătorii. Momentan, bărbatul a primit un ordin de restricție pentru timp de două luni, începând cu 19 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Un caz similar a fost înregistrat în Bacău, unde un bărbat plănuia să-și omoare nevasta și să-și lase orfani cei trei copii, mai ales că voia să se sinucidă după ce comitea crima.

“Gelozia ar fi dus la întreaga tragedie. După ce bărbatul ar fi băut la cârciumă, acesta l-ar fi sunat pe fratele lui, să-i spună că are de gând să se răzbune pe soţie şi că intenţionează să-şi facă şi el rău. O rudă a fost anunţată şi a mers la locuinţa celor doi, iar când a intrat în casă a fost îngrozită de ceea ce a găsit. Speriată, aceasta a ieşit în drum şi a cerut ajutorul unui vecin. Acesta a fost, de altfel, şi cel care a alertat poliţiştii”, au transmis anchetatorii.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți au ajuns la spital, femeia fiind în stare gravă, după ce a fost înjunghiată. Bărbatul este în afara oricărui pericol, însă va trebui să răspundă în fața legii pentru gestul său.

ADVERTISEMENT
Tags: