News

Video. Cine sunt tinerii morţi în cumplitul accident de la Sibiu. Tragedia, surprinsă de camerele de supraveghere

Fiica unui preot și fiul unui membru PSD Brașov și-au pierdut viața luni, după ce șoferul mașinii în care se aflau a intrat într-un TIR parcat pe marginea drumului.
21.12.2022 | 16:57
Video Cine sunt tinerii morti in cumplitul accident de la Sibiu Tragedia surprinsa de camerele de supraveghere
Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere Foto: ISU Sibiu
ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au murit în cursul nopții de luni, 19 decembrie, în accidentul produs în orașul Sibiu. Alți doi tineri care se aflau în autoturism au ajuns la spital în stare gravă.

Cine sunt tinerii morţi în cumplitul accident de la Sibiu

În autoturism erau o fată și trei băieți, toți cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani. Tinerii ieșiseră la o plimbare în oraș, iar la un moment dat, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un TIR care era parcat pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, mașina în care se aflau tinerii a luat foc.

Andrei Preda Pandele, în vârstă de 19 ani, a murit pe loc. Băiatul era fiul lui Emanuel Preda, om de afaceri și politician din Brașov. Potrivit adevarul.ro, tânărul se afla pe scaunul din dreapta în momentul impactului.

Sonja Maria Untch, de 20 de ani, și-a pierdut viața la scurt timp. Ea se afla pe bancheta din spate a mașinii, tot pe partea dreaptă.

ADVERTISEMENT

Tânăra era fiica preotului evanghelic Untch Klaus, mama ei fiind cadru didactic. Fata absolvise Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu și se înscrisese la o facultate în Viena, Austria, dar se hotărâse să studieze în România.

Șoferul și pasagerul din stânga spate, aflați la spital în stare gravă, au amândoi vârsta de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Tragedia, surprinsă de camerele de supraveghere

Momentul în care s-a produs tragedia a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum șoferul autoturismului pierde controlul volanului. Deși șoseaua era dreaptă, tânărul încearcă să redreseze mașina, dar nu reușește și se izbește violent de un autocamion parcat.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe prelungirea Mihai Viteazu la un accident rutier cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. De asemenea a intervenit și SAJ cu 5 ambulanțe.

ADVERTISEMENT

Din primele informații sunt 4 victime, una dintre ele fiind încarcerată, celelalte 3 victime fiind în stop cardiorespirator”, a transmis marți ISU Sibiu.

ADVERTISEMENT
Tags: