News

Răzbunare cu topoare și pietre în Suceava. Un bărbat și-a pedepsit concubina după ce femeia l-a părăsit

Despărțirea dintre o tânără din Suceava și iubit s-a lăsat cu o răzbunare ca în filme, cu pietre, topoare și coase. 5 bărbați au fost reținuți de Poliție.
13.06.2022 | 11:06
Razbunare cu topoare si pietre in Suceava Un barbat sia pedepsit concubina dupa ce femeia la  parasit
Un tânăr a decis să se răzbune pe fosta iubită cu topoare și bolovani, după ce a fost părăsit. Foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Iubirea dintre doi tineri din Suceava s-a terminat cu o bătaie cu pietre, topoare și coase, după ce o tânără a decis să se despartă de iubitul ei. Nervos, pentru că nu putea accepta deznodământul impus de concubină, individul a jurat răzbunare și a chemat mai mulți prieteni înarmați pentru a pune în aplicare pedepsirea femeii.

RĂZBUNARE CU TOPOARE ÎN SUCEAVA

Bărbații nervoși au pus mâna pe topoare, coase și bolovani și au intrat în curtea casei din comuna Șcheia, județul Suceava, unde locuia femeia împreună cu familia. După ce au amenințat-o pe tânără, bărbații au spart geamurile casei și au fugit de la locul faptei.

ADVERTISEMENT

Poliția a reușit să îi identifice cu ajutorul imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere montată în curtea casei, unde aceștia au năvălit pentru a pune în aplicare răzbunarea demnă de Evul Mediu.

Oamenii legii au identificat cinci suspecți, care vor răspunde penal pentru tentativa lor de a o speria pe femeie. Bărbații, care au vârstele cuprinse între 17 și 42 de ani, au fost reținuți, potrivit Antena 3, care citează anunțul oficial al Poliției.

ADVERTISEMENT

“Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi ulterior au stabilit faptul că fostul concubin al femeii a fost cel care, împreună cu alţi prieteni, a pătruns în curtea femeii, a adresat ameninţări cu acte de violenţă a acesteia şi a distrus şi două ferestre ale locuinţei.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii celor cinci persoane cu vârste cuprinse între 17-42 de ani care au făcut ameninţări şi au provocat distrugeri locuinţei respective”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

ADVERTISEMENT

Cei cinci ”războinici” care au pus mâna pe topoare s-au ales cu dosar penal pentru distrugere, violare de domiciliu și amenințare. Potrivit articolului 253 din Codul Penal, “distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Potrivit articolului 224 din Codul Penal, “pătrunderea fără drept, în orice mod, într-o locuinţă, încăpere, dependinţă sau loc împrejmuit ţinând de acestea, fără consimţământul persoanei care le foloseşte, ori refuzul de a le părăsi la cererea acesteia se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

ADVERTISEMENT

Conform articolului 206 din Codul Penal, fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării”.

ADVERTISEMENT
Tags: