Fotbal international

Răzvan Lucescu, mândru de echipa sa! ”Am jucători de o mare calitate umană”

03.08.2018 | 08:13
Razvan Lucescu mandru de echipa sa Am jucatori de o mare calitate umana

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat că este mândru de echipa sa, după ce formația PAOK Salonic s-a calificat în turul trei preliminar al Champions League. Grecii au făcut un meci memorabil în deplasarea de la Basel și s-a impus cu 3-0.

”Un meci foarte bun pentru noi şi un rezultat care a ieşit excelent. Am avut şansa să marcăm repede, iar asta ne-a ajutat, ne-a dat încredere, linişte şi a creat o stare tensionată pentru adversari”, a spus tehnicianul român într-o intervenție telefonică la un post de televiziune.

Răzvan Lucescu, mândru de echipa sa: ”Am avut o determinare totală”

”Am făcut o pregătire foarte bună, am simţit că fiecare jucător a fost foarte motivat şi cu foarte mare încredere. De altfel, am un grup de jucători de o mare calitate umană, contez foarte mult şi pe asta. Fără calitate umană e greu să ai un grup foarte motivat şi în care fiecare joacă pentru echipă”, a afirmat Răzvan Lucescu.

Antrenorul român consideră că FC Basel trece printr-o perioadă dificilă: ”Basel e o echipă cu jucători buni, de calitate, cu experienţă în Champions League, deci meciul şi dubla au fost foarte dificile. Dar am întâlnit un Basel cu dificultăţi în pregătiri, care a pierdut ultimele amicale, a început cu o înfrângere acasă în campionat şi acest aspect ne-a dat şi mai mare încredere”.

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat că este mândru de echipa sa, după ce formația PAOK Salonic s-a calificat în turul trei preliminar al Champions League
Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat că este mândru de echipa sa, după ce formația PAOK Salonic s-a calificat în turul trei preliminar al Champions League

”Noi am fost foarte bine puşi la punct şi am avut o determinare totală. Am pregătit bine jocul. După 1-0, am controlat foarte bine jocul, am mai avut ocazii de a marca până la pauză, în a doua repriză am făcut repede 2-0 şi apoi jocul a fost la discreţia noastră. Ei au căzut mental, nu au mai avut răbdare, iar asta ne-a ajutat pe noi. La Salonic am avut şi sprijinul fanilor. E prima oară când PAOK bate acasă în Champions League, această calificare e prima a clubului în preliminariile acestei competiții”, a precizat Răzvan Lucescu.

PAOK Salonic va întâlni Spartak Moscova în turul trei preliminar al Champions League

Echipa elenă PAOK Salonic a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, formaţia elvețiană FC Basel, şi s-a calificat turul al treilea preliminar al Champions League. Golurile au fost marcate de Fernando Varela 7, Aleksandar Prijovic 52 şi Omar El Kaddouri 60. În tur, pe teren propriu, echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu scorul de 2-1.

În turul trei preliminar al Champions League, PAOK Salonic va întâlni pe Spartak Moscova, ocupanta poziției a treia în sezonul precedent al campionatului Rusiei, formație care este pregătită de italianul Massimo Carrera. Prima manșă va avea loc la Salonic, în 8 august, de la ora 20:00, returul urmând să aibă loc la 14 august, de la 20:30, la Moscova.

Tabloul complet al turului trei preliminar al Champions League este următorul:

Ruta Campioanelor:

Celtic Glasgow (Scoţia) – AEK Atena (Grecia)

FC Salzburg (Austria) – KF Shkendija (Macedonia)

Steaua Roşie Belgrad (Serbia) – Spartak Trnava (Slovacia)

Qarabag Agdam (Azerbaidjan) – BATE Borisov (Belarus)

FK Astana (Kazahstan) – Dinamo Zagreb (Croaţia)

Malmo FF (Suedia) – Mol Vidi (Ungaria)

Ruta echipelor care nu au câştigat titlul naţional

Standard Liege (Belgia) – Ajax Amsterdam (Olanda)

Benfica Lisabona (Portugalia) – Fenerbahce Istanbul (Turcia)

Slavia Praga (Cehia) – Dinamo Kiev (Ucraina)

PAOK Salonic (Grecia) – Spartak Moscova (Rusia).