Sport

Răzvan Marin, apărat după ieșirea nervoasă de conferința de presă: „Îi înțeleg reacția”

Răzvan Marin a fost apărat de Viorel Moldovan după ieșirea nervoasă de la conferința de presă după meciul România - Israel, scor 1-1.
11.09.2023 | 23:15
Razvan Marin aparat dupa iesirea nervoasa de conferinta de presa Ii inteleg reactia
Răzvan Marin, apărat după ieșirea nervoasă de conferința de presă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei a explicat că înțelege reacția de frustrare a mijlocașului naționalei, însă își dorește să îl vadă mult mai concentrat la următorul meci al „tricolorilor”.

Răzvan Marin, apărat după ieșirea nervoasă de conferința de presă

Răzvan Marin a fost apărat de Viorel Moldovan după ieșirea nervoasă de la conferința de presă susținută după remiza de pe teren propriu a României împotriva Israelului:

ADVERTISEMENT

„Pot să îl înţeleg pe Marin, fiind frustrat la cald după joc, dezamăgit de prestaţia echipei şi a lui… Aveam nevoie de un alt Răzvan Marin care să nu mai pună în posibilitatea de a degaja mingea fundaşii centrali.

Trebuia la personalitatea lui, să strige la Drăguşin, hai cu personalitate. Poate a avut o discuţie cu Edi Iordănescu. Dar îl inteleg, fiind suparat, poate şi eu am făcut-o în trecut”, a mai spus Viorel Moldovan, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Răzvan Marin după România – Israel

Răzvan Marin a fost nervos la finalul meciului dintre România și Israel, criticând jocul echipei: „Ne-am dorit foarte mult, doar că, din păcate, nu am reușit să profităm de această oportunitate.

Kosovo a făcut egal cu Elveția, deci, dacă am fi câștigat, am fi fost pe primul loc la egalitate cu Elveția. Cred că eram în proporție de 70% calificați. Vine meciul cu Kosovo și trebuie să câștigăm. Trebuie să luăm cele 3 puncte dacă vrem la EURO. 

ADVERTISEMENT

Dacă nu, atunci să stăm acasă. Noi trebuie să ne facem jocul nostru, avem multe de îmbunătățit. Dacă jucăm la capacitate maximă, putem câștiga. Noi ne-am retras foarte mult cu Israel, nu am ținut de minge, nu ne-am creat ocazii. Poate ne-am dorit prea mult.

D-asta ne-am apucat de fotbal, să jucăm meciuri cu 50.000 de oameni în spate. Mie îmi place genul ăsta de meci. De asta m-am apucat de fotbal, aveam pielea ca de găină când cânta imnul. Dacă vrem la EURO, trebuie să învățăm să jucăm astfel de meciuri cu miză. La EURO vom da de astfel de echipe, poate chiar mai bune”.

ADVERTISEMENT

„Dacă vrem să mergem la EURO să ne facem de râs, mai bine stăm acasă să ne uităm la TV. Suntem pe locul 2, dar nu cred că mulțumește pe nimeni jocul. Mie nu îmi place, nu mă simt bine când avem astfel de meciuri. Putem mult mai mult. 

Poate dacă am fi câștigat cu 1-0 nu mai zicea nimeni nimic, conta doar rezultatul. Chiar avem un spirit de sacrificiu, ne dorim toți la EURO, tot grupul știe unde vrem să ne aflăm vara viitoare. Dar trebuie să facem mult mai mult. Și Elveția pierde puncte. 

Noi, dacă suntem la capacitate maximă, vom câștiga meciurile pe care le avem de câștigat. Acesta era un meci cu o presiune mare, care trebuia câștigat. Nu cred că pierdem cu Kosovo, sperăm ca suporterii să fie din nou alături de noi”, a mai spus Răzvan Marin.


  • 2,20 este cota exclusivă CASA PARIURILOR pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul România – Kosovo

ADVERTISEMENT
Tags: