Life

Cum se înțeleg Diana Simion și Daliana Răducan, femeile din viața lui Răzvan Simion

Diana Simion și Daliana Răducan, femeile din viața lui Răzvan Simion, s-au cunoscut. Mama copiilor prezentatorului are o relație total diferită cu actuala parteneră a acestuia, spre deosebire de cea cu Lidia Buble.
15.01.2022 | 20:24
Cum se inteleg Diana Simion si Daliana Raducan femeile din viata lui Razvan Simion
Fosta soție a lui Răzvan Simion a cunoscut-o pe Daliana Răducan. Sursă foto: Facebook. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După șase ani de la momentul în care și-au spus ”adio” și fiecare a pornit pe un alt drum, Răzvan și Diana Simion au ajuns să aibă o relație bună, în ciuda momentelor tensionate de la acea vreme.

Daliana Răducan și Diana Simion au o relație bună

Însă nu doar cei doi se înțeleg bine. O relație bună există și între mama copiilor matinalului de la Antena 1 și arhitecta pe care acum acesta își dorește să o ia de soție.

ADVERTISEMENT

Conform Click.ro, Diana Simion și Daliana Răducan s-au cunoscut și par să se înțeleagă de minune, în ciuda faptului că, în trecut, fosta soție nu a avut aceeași relație cu Lidia Buble.

Timp de cinci ani, perioadă în care Răzvan și Lidia au format un cuplu, cântăreața și Diana Simion și-au aruncat mereu săgeți în mediul online, lucru care nu se întâmplă și acum, cu Daliana Răducan.

ADVERTISEMENT

Arhitecta, prietenă la cataramă cu cei doi copii ai matinalului

De asemenea, o relație la fel de bună există și între designerul de interior și copiii și părinții partenerului ei de viață.

Bruneta a fost rapid acceptată de cei doi adolescenți, au existat întâlniri publice între ei, ba chiar Daliana le este și prietenă în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

”Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente.

Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată. Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a dezvăluit Daliana Răducan, conform Viva.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pe Răzvan Simion și Daliana Răducan îi desparte o diferență de vârstă de 11 ani, relația lor de iubire este una cât se poate de serioară.

Conform sursei citate anterior, matinalul a anunțat faptul că-și dorește să își întemeieze o familie cu cea pe care a prezentat-o și părinților. Cei doi amorezi au ajuns la casă părintească a prezentatorului, la Reșița.

Diana Simion s-a căsătorit cu Radu Bița

Și de cealaltă parte lucrurile s-au așezat. La șase ani de la divorț, Diana Simion s-a căsătorit în toamna lui 2021 cu afaceristul Radu Bița. Bărbatul pe care-l cunoaștea de mai bine de 20 de ani și de care s-a îndrăgostit fulgerător, sentimentele fiind reciproce, în 2019.

De atunci, au urmat mai multe vacanțe în doi, dar și alături de Ianca și Tudor, copiii raportându-se bine și la partenerul de viață al mamei lor.

ADVERTISEMENT