Life

Răzvan Simion, probleme după divorțul de Diana? Ce a dezvăluit prezentatorul

Răzvan și Diana Simion au divorțat în urmă cu câțiva ani, prezentatorul de la Antena 1 mărturisind abia acum prin ce a fost nevoit să treacă după separarea de mama copiilor săi, Ianca și Tudor.
17.06.2021 | 17:56
Razvan Simion probleme dupa divortul de Diana Ce a dezvaluit prezentatorul
ADVERTISEMENT

Matinalul și-a deschis sufletul în fața actriței Ioana Ginghină, cu care a empatizat foarte bine în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de bunul său prieten Dani Oțil.

Frumoasa brunetă a vorbit despre problemele prin care a trecut după ce s-a despărțit de Alexandru Papadopol, Răzvan Simion dezvăluind că și el a avut câteva situații similare.

ADVERTISEMENT

„Am reușit să trec peste trauma cu ajutor de la psiholog, a fost cadoul meu de ziua mea, ședințe la psiholog. Ți se zguduie lumea, efectiv, ca femeie te gândești dacă te descurci cu copilul și altele.

Nu știu la bărbați cum e, dar ca femeie, asta am simțit”, a spus Ioana Ginghină, care în prezent este fericită și liniștită, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion, situație neplăcută după divorțul de Diana. Ce a pățit

Vedeta de la Antena 1 a trecut prin clipe dureroase, precizând că cel mai greu i-a fost să-i explice fiicei sale de ce nu mai are o relație cu mama sa, Diana Simion.

„Și pentru bărbați e la fel, și eu m-am confruntat cu asta. La mine cel mai complicat a fost să îi explic fetiței ce se întâmplă”, a declarat Răzvan Simion, în emisiunea Neatza.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 și fosta soție au fost împreună 15 ani, povestea lor de dragoste începând cu mult timp înainte să ajungă o persoană cunoscută.

Vedeta și Diana Simion au împreună și doi copii care au rămas în grija femeii, ce a luat decizia de a se muta din București. Cei trei locuiesc în momentul de față la Timișoara.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion, relație de 5 ani cu Lidia Buble. Acum iubește din nou

Răzvan Simion nu a stat prea mult singur după divorțul de mama copiilor săi și avea să-și refacă viața amoroasă alături de Lidia Buble.

Legătura dintre matinal și frumoasa blondină a durat cinci ani, dar s-a rupt în vara lui 2020, anunțul fiind făcut chiar de colegul lui Dani Oțil, în mediul online.

Toată lumea se aștepta ca cei doi să se îndrepte spre altar sau să facă un copil, însă drumurile li s-au separat. În prezent, gazda de la Neatza trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără arhitect, pe nume Daliana Răducan.

ADVERTISEMENT