Sport

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre cel mai negru scenariu de la Dinamo: “Sperăm ca acest lucru să nu se întâmple”

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre cel mai negru scenariu de la Dinamo, în care echipa să intre în faliment, însă a recunoscut că speră să nu fie lăsat clubul să ajungă într-un astfel de moment.
10.08.2022 | 20:24
Razvan Zavaleanu a vorbit despre cel mai negru scenariu de la Dinamo Speram ca acest lucru sa nu se intample
Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre cel mai negru scenariu de la Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu consideră că aportul fanilor este foarte important pentru Dinamo și este sigur că prin ajutorul acestora, „câinii” vor reuși din nou să revină în prima ligă.

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre cel mai negru scenariu de la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre cel mai negru scenariu de la Dinamo, la care nici nu vrea să se gândească, și anume acela de a intra în faliment:

ADVERTISEMENT

„Ne dorim ca acest proiect să aibă succes, ne dorim binele lui Dinamo, ne dorim ca fanii să fie alături de noi. Orice e posibil, dar la Dinamo e un lucru special, în inima multor oameni și sperăm să nu se întâmple acest lucru.

Pe 26 iulie a fost ultima dată când am vorbit cu un posibil investitor și i-am pus la dispoziție toate aceste acte, care au fost pregătite”.

ADVERTISEMENT

„Situația e una delicată, ne descurcăm, dar avem nevoie de un finanțator. Se acumulează datorii, pentru că suntem lipsiți de aportul foarte important al drepturilor de televiziune, pe care le primeam în prima ligă.

Am făcut multe demersuri înainte de a avea un administrator special, apoi Vlad era entuziasmat, dar am înțeles că s-au mai schimbat lucrurile, pentru că acolo se schimbă gazonul”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu îl așteaptă pe Mohammad Murad să ceară actele lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu a vorbit și despre intenția lui Mohammad Murad de a prelua echipa, însă a spus că omul de afaceri nu a cerut până acum niciun act de la Dinamo:

Ne dorim ca orice persoană cu bani și bine intenționată să vină și să ajute Dinamo. Am văzut declarațiile, însă nimeni nu ne-a cerut niciun fel de act. Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în 5 minute.

ADVERTISEMENT

Am fost dezamăgit, pentru că după aceste declarații în presă, suporterii au fost supărați pe noi că nu am pune la dispoziție actele, ceea ce e departe de noi”.

ADVERTISEMENT