News

RCS RDS, lovitură teribilă pentru Vodafone și Orange. Digi oferă telefoane performante aproape gratis abonaților care îndeplinesc o singură condiție

RCS RDS, lovitură pentru Vodafone și Orange. Clienții pot cumpăra telefoane performante aproape gratis. Ce trebuie să facă.
26.01.2024 | 19:44
RCS RDS lovitura teribila pentru Vodafone si Orange Digi ofera telefoane performante aproape gratis abonatilor care indeplinesc o singura conditie
Digi RCS RDS, ofertă inedită pentru clienți. Sursa foto: Facebook, Freepik/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

RCS RDS a pregătit o lovitură mare pentru Vodafone și Orange. Digi le oferă clienților telefoane performante la prețuri foarte bune. Aceștia nu trebuie să plătească aproape deloc.

RCS RDS, lovitură pentru Vodafone și Orange. Digi le oferă clienților telefoane performante la prețuri foarte mici

Cei care au abonament la Digi vor avea parte de vești bune. Compania de telecomunicații le oferă clienților șansa de a-și cumpăra telefoane performante la prețuri foarte bune.

ADVERTISEMENT

Persoanele interesate de a-și achiziționa un nou telefon nu trebuie să plătească toți banii deodată pentru acesta, ci au posibilitatea de a achita în rate. La anumite modele, cum ar fi Redmi Note 13 5G, avansul este 0.

Clienții care își doresc unul dintre telefoanele puse la dispoziție se pot porta în rețeaua Digi și trebuie să aleagă abonamentul Nelimitat, să cumpere noul Redmi Note 13 5G în 24 de rate, fără avans, direct pe factura Digi.

ADVERTISEMENT

Pentru acest telefon, nu trebuie să plătești avans, iar rata lunară este foarte accesibilă, de numai 54 de lei. În acest preț este inclus și abonamentul, potrivit celor de la RCS RDS.

Digi, 0feră de nerefuzat pentru clienții. Samsung Galaxy S24 poate fi achiziționat la precomandă

De multe ori, compania de telecomunicații vine cu oferte foarte bune pentru clienți, așa cum s-a întâmplat și în perioada sărbătorilor. Digi a oferit prețuri foarte bune pentru anumite telefoane, dar și facturi reduse.

ADVERTISEMENT

Digi RCS RDS vine cu o altă veste bună pentru cei care sunt dornici să achiziționeze noul Samsung Galaxy S24. Telefonul poate fi achiziționat în precomandă, prețul său întreg fiind de 4499 de lei. De asemenea, se poate cumpăra și în rate.

“Experimentează performanța extraordinară, designul sofisticat și tehnologia de ultimă oră. Portează-te la DIGI, alege abonamentul Nelimitat la doar 2.5 euro pe lună timp de 6 luni și poți precomanda orice Samsung Galaxy S24, cu plata în până la 24 de rate.

ADVERTISEMENT

Fii printre primii care explorează noi orizonturi cu Samsung Galaxy S24 și DIGI”, au transmis cei de la Digi RCS RDS în anunțul lor., pe pagina de Facebook.

Avansul pentru Samsung Galaxy S24 este de 2199 lei, iar rata lunară de 191 lei, pentru portare abonament cu Nelimitat x 12 rate pe factura DIGI. În magazine, oferta este una și mai bună. Astfel, avansul este 0, iar rata lunară de 187,5 lei, la portare abonament Nelimitat x 24 rate Credit.

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute și căutate rețele de televiziune prin cablu, telefonie mobilă și internet. Companie vrea să-și extindă numărul de clienți din România, motiv pentru care cei care au deja abonament sau vor să-și facă unul nu duc lipsă de opțiuni și prețuri accesibile.

ADVERTISEMENT
Tags: