Life

Digi RCS-RDS, super ofertă pentru toți clienții. E valabilă în aceste zile. Cum poți avea abonamentul redus la jumătate de preț

Compania Digi RCS-RDS are o super ofertă pentru clienți, chiar de sărbători. Poți avea abonamentul redus la jumătate. Ce trebuie să faci?
22.12.2023 | 22:26
Digi RCSRDS super oferta pentru toti clientii E valabila in aceste zile Cum poti avea abonamentul redus la jumatate de pret
Digi RCS-RDS, ofertă foarte bună în perioada sărbătorilor. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Reprezentanții companiei Digi RCS-RDS au anunțat o super ofertă pentru clienți, chiar de sărbători. Aceștia au posibilitatea de a avea abonamentul redus la jumătate de preț.

Digi RCS-RDS, super ofertă de sărbători, pentru toți clienții

Mulți români au abonamente la compania de telecomunicații și internet datorită faptului că au prețuri accesibile, dar și oferte pentru abonați. În perioada sărbătorilor de iarnă, Digi RCS-RDS vine cu o surpriză pentru clienți.

ADVERTISEMENT

Astfel, cu numai câteva zile înainte de Crăciun, compania a făcut un anunț important. Digi RCS-RDS va tăia abonamentele clienților și le va face la jumătate de preț.

Clienții pot achita doar 50% din factură, dar pentru a pute face acest lucru vor fi nevoiți să tasteze un cod, menționat într-un c0municat lansat de companie.

ADVERTISEMENT

Mai exact, clienții care își iau abonament TV de la Digi vor primi o reducere de 50% în primele patru luni. Pentru a te putea bucura de ofertă, trebuie doar să folosești, în comanda online, codul “reducere50”.

“Îti iei abonament TV de la DIGI, primești 50% reducere în primele 4 luni! Descoperă oferta TV de la doar 13 lei/lună și conectează-te la cele mai bune canale! Folosește codul de voucher 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝟓𝟎 la comanda online și bucură-te de promoție”, au transmis reprezentanții companiei pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Doar în primele patru luni ale abonamentului, clienții pot plăti sume începând de la 13 lei pentru abonament. După aceste patru luni, prețul facturii va fi cel normal.

Ce beneficii ai dacă îți portezi numărul la Digi

Aceasta nu este singura ofertă pregătită de companie. În perioada 4 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024, are loc campania specială numită “Bucuria vine Nelimitat”.

ADVERTISEMENT

Cei care își portează numărul la Digi vor avea parte de o ofertă nerefuzat. Dacă faci acest lucru, vei beneficia, timp de șase luni, de abonament la jumătate de preț.

“În intervalul 4 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024, abonații care aleg să aducă unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua DIGI, beneficiază timp de jumătate de an de prețuri speciale cuprinse între 1 euro/lună și 2,5 euro/lună, la încheierea unui contract pe o perioadă de 24 de luni.

Promoția se aplică pentru portări atât din prepaid, cât și din postpaid, iar discountul se acordă pentru lunile 7-9, respectiv 19-21 de contract”, mai arată un alt comunicat al companiei.

ADVERTISEMENT