Life

RCS RDS, o nouă lovitură pentru concurență. Cum să beneficiezi de reducere 50% la factură pentru 9 luni de zile. Abonații Digi trebuie să știe

RCS RDS, o nouă lovitură pentru concurență. Acum poți să beneficiezi de o reducere de 50% la factură pentru 9 luni de zile!
13.11.2023 | 19:37
RCS RDS o noua lovitura pentru concurenta Cum sa beneficiezi de reducere 50 la factura pentru 9 luni de zile Abonatii Digi trebuie sa stie
RCS RDS, o nouă lovitură pentru concurență. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

RCS RDS, o nouă lovitură pentru concurență. Poți să beneficiezi de o reducere de 50% la factură pentru o perioadă de nouă luni de zile.

RCS RDS, o nouă lovitură pentru concurență

RCS RDS are o nouă lovitură pentru concurență. Aceștia au lansat o ofertă de neratat după Black Friday. Acum abonații noi și vechi pot să beneficieze de o reducere de jumătate de preț.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre nouă luni de zile în care se poate beneficia de această ofertă. Promoția de la RCS RDS mai este valabilă doar câteva ore. Ea este disponiblilă doar azi, 13 noiembrie, de Cyber Monday.

Pe site, Digi dă mai multe detalii despre oferta sa de neratat. Reducerea de 50% este valabilă la toate serviciile puse la dispoziție.

ADVERTISEMENT

„Black friday s-a terminat. Reducerile continuă… Online și în magazine. Extindem ofertele și azi, de Cyber Monday.

Nu rata reducerea de 50% în primele 9 luni, la toate serviciile DIGI”, este mesajul care apare pe site-ul companiei.

ADVERTISEMENT

Mai precis, oferta de reducere este valabilă și la abonamentele pe mobil. De asemenea, abonații pot să beneficieze de oferte și la serviciile de internet.

„50% reducere x 9 luni la orice abonament nou sau la upgrade-ul unui abonament existent”, scrie Digi.

ADVERTISEMENT

Astfel, internetul Fiberlink 500 costă 15 lei pe lună în loc de 30 de lei pe lună pentru nouă luni, doar pentru cei care beneficiază de ofertă astăzi. Internetul Fiberlink 1000 costă acum 20 de lei pe lună în loc de 40 de lei.

Și pentru abonamentele TV sunt reduceri de jumătate de preț doar de Cyber Monday. Un abonament TV analogic este 13 lei pe lună în loc de 26 de lei.

Un abonament TV digital este 15 lei pe lună, iar un abonament TV prin satelit este 12,5 lei pe lună. Reducerea este valabilă și pentru HBO, care costă azi doar 6,5 lei pe lună. Poți să ai și Maxpak, cu HBO, Cinemax și și HBO Max cu 7,5 lei pe lună, la ofertă.

ADVERTISEMENT
Tags: