Life

Reacția Danei Budeanu după ce s-a spus că se căsătorește cu Andrei Hrebenciuc. Mesajul ironic al creatoarei de modă

Dana Budeanu reacționează după ce s-a spus că se căsătorește cu Andrei Hrebenciuc. Ce a publicat pe Instagram creatoarea de modă.
26.10.2022 | 15:14
Reactia Danei Budeanu dupa ce sa spus ca se casatoreste cu Andrei Hrebenciuc Mesajul ironic al creatoarei de moda
Ce spune Dana Budeanu despre zvonurile căsătoriei. Sursa foto: facebook, ZF.ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a oferit prima reacție după ce s-a spus că se va căsători cu Andrei Hrebenciuc, în curând. Creatoarea de modă a postat un mesaj ironic pe rețelele de socializare.

Ce spune Dana Budeanu despre zvonurile căsătoriei cu Andrei Hrebenciuc

Dana Budeanu a transmis pe Instagram că ”Nu se mărită”, publicând alături și câteva citate, precum: ”Nu candidez! Deci nu mă mărit”, ”Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale”, ”Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate fac verdict”.

ADVERTISEMENT

Totul are loc după ce playtech.ro a scris că Dana Budeanu (43 ani) și Andrei Hrebenciuc (37 ani) își vor reuni destinele pe Coasta de Azur, iar ceremonia va fi una restrânsă, cu doar 40 de perechi.

Mulți au considerat că ar fi posibilă căsătoria, deoarece Dana Budeanu este divorțată de opt ani, iar Andrei Hrebenciuc a terminat căsnicia cu Irina Noapteș în 2020, după 6 ani de mariaj.

ADVERTISEMENT

De asemenea, zvonurile au luat amploare și după ce creatoarea de modă a apărut în online cu un inel scump pe deget, de logodnă. De altfel, în cadrul unui interviu TV, Dana Budeanu a spus că nu crede în divorț.

”Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie.

ADVERTISEMENT

Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi”, spunea Dana Budeanu.

Cine este Andrei Hrebenciuc

Andrei Hrebenciuc a intrat în atenția presei mondene în anul 2007, când s-a cuplat cu Elena Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, fostul șef al statului. Tatăl său, Viorel Hrebenciuc, era un rival al lui Traian Băsescu.

ADVERTISEMENT

În 2008, Andrei Hrebenciuc s-a despărțit de Elena Băsescu și s-a cuplat cu Irina Noapteș, fiica lui Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători, în intervalul 2005-2009.

ADVERTISEMENT