Life

Dana Budeanu, din nou la altar, în mare secret! Invitații vor afla locația cu doar câteva zile înainte!

Una dintre cele mai controversate vedete ale României, Dana Budeanu renunță la burlăcie pentru a-și uni destinele cu alesul inimii ei, Andrei Hrebenciuc.
23.10.2022 | 17:01
Dana Budeanu din nou la altar in mare secret Invitatii vor afla locatia cu doar cateva zile inainte
Dana Budeanu, din nou la altar, în mare secret! Invitații vor afla locația cu doar câteva zile înainte! Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, cea mai cunoscută și controversată creatoare de modă, pare să renunțe la viața de burlăciță pentru a se mărita din nou. De câțiva ani de zile creatoarea de modă și Andrei Hrebenciuc formează un cuplu.

Dana Budeanu renunță la burlăcie pentru a se mărita a doua oară

Vestea că Dana Budeanu chiar se căsătorește șochează întreg showbizul românesc. Nimeni nu se aștepta ca Dana, după câțiva ani de relație, să-și unească destinul cu nimeni altul decât fiul politicianului român și membrul Partidul Social Democrat, Victor Hrebenciuc.

ADVERTISEMENT

Eu nu îmi dau întâlniri, eu mă mărit”, repeta Dana Budeanu la un moment dat, lucru pe care l-a și pus în aplicare.

Creatoarea de modă ajunge la altar pentru a doua oară, conform celor de la Playtech. Grandiosul eveniment ar avea loc mai curând decât vă puteți imagina, într-un decor de poveste pe Coasta de Azur, departe de ochii curioșilor din România.

ADVERTISEMENT

Cea care s-a ocupat de toate pregătirile ar fi chiar Dana Budeanu, iar prezenți la acest eveniment vor fi în jur de 40 de invitați.

Sursa mai sus citată susține de asemenea că participanții la nunta vedetei cu alesul inimii sale vor fi informați privitor la locaţie, cu doar câteva zile înainte. Așa cum era de așteptat, Dana Budeanu este cea care și-a creat propria ținută, o rochie scurtă, spectaculoasă, în locul uneia tradiționale de mireasă.

ADVERTISEMENT

Cine este Andrei Hrebenciuc?

Andrei Hrebenciuc, în vârstă de 38 de ani, este fiul fostului lider PSD, Viorel Hrebenciuc.

Relația cu Elena Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, cel mai mare rival politic al tatălui său, l-a adus în atenția presei mondene în 2007. Conform celor de la Libertatea.ro, după relația cu EBA, Andrei Hrebenciuc s-a căsătorit cu Irina Noapteș, fiica lui Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători. După șase ani de căsnicie, acesta a divorțat în urmă cu doi ani.

Dana Budeanu, mama a două fete gemene din relația cu Radu Budeanu, a divorțat acum opt ani.