Sport

Reacția lui Eugen Trică după FC U Craiova 1948 – Dinamo: „Am avut ceva dubii toată săptămână”

FC U Craiova și Dinamo București au terminat la egalitatea etapa a 5-a din play-out-ul Superligii România. Echipa lui Mititelu a egalat în minutul 90.
20.04.2024 | 19:45
Reactia lui Eugen Trica dupa FC U Craiova 1948  Dinamo Am avut ceva dubii toata saptamana
Reacția lui Eugen Trică după FC U Craiova 1948 - Dinamo București: „Am avut ceva dubii toată săptămână”. sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova și Dinamo București au remizat în etapa a 5-a a play-out-ul Superligii. Echipa lui Mititelu a dat lovitura în minutul 90, când Băluța a egalat cu o lovitură de cap care nu i-a lăsat nicio șansă lui Golubovic.

Eugen Trică: „Prima repriză nu a fost ce trebuia”

Eugen Trică, antrenorul celor de la FC U Craiova 1948, s-a arătat mulțumit de rezultatul final. În prima repriză tehnicianul formației din Bănie a greșit total tactica, dar în a doua repriză a făcut 3 schimbări care au schimbat total fața echipei lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

„Vreau să-mi cer scuze pentru prima repriză, n-a fost ce trebuia, am început temători, n-am înțeles-o deloc. Acum stau să înțeleg puțin, intervine presiunea, e meci decisiv. Vreau să-i felicit pe băieți pentru partea secundă, s-a văzut altceva.

Dacă jucam la fel tot meciul… O felicit și pe Dinamo pentru un meci bun în prima repriză, au controlat jocul. Era normal să se retragă în partea secundă, apoi a venit golul nostru și acest punct ne ține în viață”, a declarat Eugen Trică la flash-interviul de la finalul partidei cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică despre situația lui Bauza: „Am avut ceva dubii toată săptămâna”

Eugen Trică a vorbit și despre situația lui Bauza, fotbalist al cărui contrat expiră la vară și despre care se aude că nu ar vrea să-și prelungească înțelegerea cu formația din Bănie.

„Sunt mulțumit de cum s-au desfășurat lucrurile în a doua repriză. Da, am avut ceva dubii toată săptămână la anumiți jucători, dar așa am decis. Ca dovadă, n-a mers cum mi-am dorit și am făcut acele schimbări.

ADVERTISEMENT

Bauza normal că nu putea juca din primul minut, venea după accidentare. Dar mă bucur că e sănătos și ne vom baza pe el la meciurile următoare. Are șanse mari să fie titular cu Voluntari”, a mai declarat Trică.

După acest rezultat, atât Dinamo cât și FC U Craiova rămân în zona roșie a play-out-ului. Echipa din Ștefan cel Mare se află pe locul 8 cu 20 de puncte, în schimb ce formația lui Adrian Mititelu se află pe ultimul loc al clasamentului din Superliga, cu doar 18 puncte.

ADVERTISEMENT