Sport

Antrenorul care s-a bătut cu CSA Steaua în liga a patra pune punctul pe i: „Nu ar lua fani de la FCSB dacă ar promova”

Antrenorul care s-a bătut cu CSA Steaua în liga a patra a pus punctul pe i și este de părere că formația din liga secundă nu ar avea cum să fure fanii celor de la FCSB
03.05.2024 | 15:24
Antrenorul care sa batut cu CSA Steaua in liga a patra pune punctul pe i Nu ar lua fani de la FCSB daca ar promova
Antrenorul care s-a bătut cu CSA Steaua în liga a patra pune punctul pe i: „Nu ar lua fani de la FCSB dacă ar promova”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Augustin Călin, fostul antrenor care s-a bătut cu CSA Steaua pe vremea când echipa Armatei se afla în liga a patra, a fost invitat special la Spotlight Superliga, emisiune care este live în fiecare zi de marți, de la ora 15:00, pe site-ul FANATIK.RO.

Augustin Călin pune punctul pe i: „CSA Steaua nu ar lua fani de la FCSB dacă ar promova”

Augustin Călin, tehnicianul care a mai antrenat prin Burkina Faso, Arabia Saudită și Algeria, a vorbit la Spotlight Superliga, noua emisiune marca FANATIK, despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, formație ce se află în liga secundă.

ADVERTISEMENT

„Era diferență la CSA Steaua în liga a 4-a. Dovadă că în acel an nu au promovat. Au promovat anul următor, când au adus un alt tip de jucători.

Sunt lucrurile foarte complicate la ei. Atât la FCSB cât și la CSA Steaua. Sunt niște ani din palmares care nu se regăsesc nicăieri, la niciunul dintre cluburi.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă bucură că FCSB s-a întors în Ghencea și m-ar bucura dacă CSA Steaua ar avea drept de promovare. Astea sunt lucruri normale.

Pentru un antrenor, eu așa văd lucrurile. Sunt mai pacifist de fel. Nu cred că dacă CSA Steaua ar promova, ar putea lua din suporterii FCSB-ului. Nu, cu siguranță nu!”, a declarat Augustin Călin la Spotlight Superliga.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este tot mai aproape de a cumpăra sigla „Steaua”: „O cumpăr dacă îmi convine”

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, este dispus să cumpere sigla „Steaua” de la clubul sportiv al Armatei pentru a pune capăt conflictului dintre formația din Superliga și echipa aflată în liga a doua.

„O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000, o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Toate mărcile. O cumpăr de 10 ori mai mult. S-a evaluat 7000 de euro Universitatea Craiova. Atât a evaluat-o instanța. Dau și eu de zece ori mai mult, dau 70.000, dau 140.000, dau de 20 de ori mai mult”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Antrenorul care s-a bătut cu CSA Steaua în liga a patra pune punctul pe i

ADVERTISEMENT