News

Reacția lui Piedone după incendiul de la Ferma Dacilor. Atac la Raed Arafat: ”Lumea s-a convins de el”

În contextul tragediei de la Ferma Dacilor, Cristian Popescu Piedone lansează un atac dur la adresa șefului DSU, Raed Arafat.
30.12.2023 | 09:00
Reactia lui Piedone dupa incendiul de la Ferma Dacilor Atac la Raed Arafat Lumea sa convins de el
Cristian Popescu Piedone, atac la Raed Arafat după incendiul de la Ferma Dacilor: “Lumea s-a convins de el”. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Primarul din Sectorul 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a avut o reacție în contextul tragediei fără margini petrecute la pensiunea Ferma Dacilor, din Prahova. Edilul l-a luat la țintă pe șeful DSU, Raed Arafat.

Cristian Popescu Piedone, atac la Raed Arafat după incendiul de la Ferma Dacilor: “Lumea s-a convins de el”

În a doua zi de Crăciun, opt oameni, între care trei copii, au murit în incendiul care a distrus complexul turistic Ferma Dacilor din județul Prahova. Ulterior, s-a descoperit că pensiunea nu avea autorizație de securitate la incendiu.

ADVERTISEMENT

ISU Prahova, instituție din subordinea IGSU, este acuzată de grave nereguli legate de pensiunea prahoveană. Doi șefi ISU, acuzați că au închis ochii la neregulile de la pensiune, s-au pensionat medical în urmă cu doi ani, la vârsta de 46 și 45 de ani.

Raed Arafat, șeful DSU, a spus, la două zile de la tragedie, că Ferma Dacilor ar fi trebuit închisă încă din anul 2019. Oficialul a dezvăluit un lanț de nereguli descoperite în cadrul ISU Prahova.

ADVERTISEMENT

Vineri, 29 decembrie, o reacție după tragedia din Prahova a venit din partea edilului de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone. Acesta a readus în discuție tragedia de la Colectiv, pentru care a plătit cu închisoarea. Edilul este revoltat că, la 8 ani de la tragedie, legile sunt neschimbate, iar șeful ISU ocupă aceeași poziție.

Vă spun cu subiect și predicat. Văd după Colectiv în 2024 aceleași legi neschimbate, iar Arafat, mega faraonul tuturor, neschimbat. Lumea s-a convins de Arafat. Și de vaccinuri și de toate”, spune Piedone, la România TV.

ADVERTISEMENT

Piedone, dezvăluiri despre comportamentul lui Arafat în timpul intervenției de la Colectiv

În aceeași intervenție televizată, Piedone a mai amintit despre un episod petrecut în urmă cu 8 ani, la incendiul de la Colectiv. Acesta are în prim-plan un comportament bizar al șefului DSU, Raed Arafat.

În noaptea tragediei de la Colectiv, eu am ajuns la 12 minute acolo, cu șefa de la Crucea Galbenă și BGS. Domnul Arafat a ajuns după. De față cu martori a spus că nu are nevoie de Crucea Galbenă și BGS.

ADVERTISEMENT

S-au mirat, că aveau patru salvări la dispoziție. Apoi mi-a spus mie că doamna de la Crucea Galbena îi strică imaginea. El vorbea de imagine. Tragedia de la Colectiv nu a învățat pe nimeni nimic”, a mai acuzat Piedone.

ADVERTISEMENT