Fotbal international

Reacția lui Ronaldo după ce a pierdut trofeul FIFA Best Player. “E nervos și supărat”

31.08.2018 | 15:14

Reacția lui Ronaldo după ce a pierdut trofeul FIFA Best Player. Luka Modric a fost ales cel mai bun jucător al anului de către UEFA. Croatul a câștigat acest titlu în detrimentul fostului său coleg de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, dar și al egipteanului Mohamed Salah de la Liverpool. Modric a câștigat în acest an Champions League cu Real și a ajuns cu reprezentativa Croației în finala Campionatului Mondial 2018.

Un juriu compus din 80 de antrenori care au participat în sezonul 2017 – 2018 Champions League și Europa League, alături de 55 de jurnaliști, a votat lista finală cu cei mai buni jucători ai anului. Luka Modric, Cristiano Ronaldo și Mohamed Salah au participat la evenimentul în cadrul căruia s-au tras la sorți grupele Champions League și la care s-a anunțat cine este jucătorul anului. Mijlocașul croat al celor de la Real Madrid a primit tilul de cel mai bun jucător al anului, chiar dacă nu este un fotbaist care marchează des.

În decizia UEFA a contat foarte mult faptul că Modric reușește să transforme o fază defensivă într-una de atac dintr-o singură pasă. Acesta a fost desemnat și cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial 2018. Doresc să dedic acest premiu antrenorilor și colegilor mei. Ei sunt acolo atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune, așa că premiul este pentru ei, a spus Modric.

Reacția lui Ronaldo după ce a pierdut trofeul FIFA Best Player

Faptul că nu a pus mâna pe acest trofeu pare că l-a enervat la culme pe Cristiano Ronaldo. Cel puțin asta a reieșit din declarațiile date de actualul său antrenor, Max Allegri, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Parma, contând pentru etapa a 3-a din Serie A. “Este nervos și supărat. Nu a participat la evenimentul de la Montecarlo și asta a fost decizia lui personală. Ronaldo este motivat. A fost cel mai bun marcator în Champions League sezonul trecut și a considerat că merită trofeul. Nu s-a întamplat, așa că este concentrat pe Juventus”, a declarat Allegri când a fost întrebat despre starul portughez.

Cristiano Ronaldo a dat cel mai frumos gol al sezonului

Chiar dacă nu este jucătorul anului, Ronaldo are motive de satisfacție. A primit titlul pentru cel mai frumos gol marcat în competiţiile europene în sezonul trecut după ce a înscris din “foarfecă” în partida Juventus – Real Madrid 0-3, în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Reuşita lui  Cristiano Ronaldo a strâns aproape 200.000 de voturi, din totalul celor 346.915 care şi-au exprimat părerea pe site-ul celor de la UEFA

Fanii campioanei din Serie A s-au ridicat în picioare şi au aplaudat execuţia superbă a lui Cristiano Ronaldo, iar acest moment se pare că a fost decisiv în alegerea următoarei destinaţii pentru portughez. Lusitanul a fost impresionat de gestul fanilor de la Juventus, iar în această vară a semnat cu echipa din Serie A după ce s-a despărţit de Real Madrid.

“E unul dintre cele mai frumoase momente. Să vezi un stadion ca acela al lui Juve, cu atâția jucători de valoare, să te și aplaude e ceva măreț. Mă bucură. Ca și copil, mereu mi-a plăcut să văd Juventus și mi-a lăsat aminturu plăcute în inima mea. Le mulțumesc tuturor italienilor care m-au aplaudat. Nu m-am mai simțit așa în cariera mea”, spunea Ronaldo la acea vreme.