Fotbal international

Reacție neașteptată a lui Răzvan Lucescu. Ce i-a transmis lui Mircea Rednic după ce a câștigat titlul cu PAOK

22.04.2019 | 19:34
Reactie neasteptata a lui Razvan Lucescu Ce ia transmis lui Mircea Rednic dupa ce a castigat titlul cu PAOK

Antrenorul Răzvan Lucescu a avut o reacție neașteptată la adresa lui Mircea Rednic după ce a câștigat titul de campion în Grecia cu PAOK Salonic. Înaintea meciului care i-a adus primul său titlu din istorie, tehnicianul formației elene a fost lăudat de antrenorul formației Dinamo București care a spus că acesta a creat o imagine foarte bună pentru tehnicenii români.

Reacție neașteptată a lui Răzvan Lucescu la adresa lui Mircea Rednic: ”Am rămas impresionat”

Chiar înaintea partidei care a adus titlul la Salonic după o pauză de 34 de ani, Mircea Rednic a vorbit la superlativ de Răzvan Lucescu: ”Și anul trecut el a meritat să-l câștige, erau arbitrajele care au fost, interesele care au fost, el merita ca joc și ca echipă. A reușit să formeze o echipă puternică, atmosferă super la Salonic, mă bucur pentru el și cred că astăzi va încheia și se vor liniști și ceilalți în Grecia. Merită, a muncit mult, mă bucur pentru el. A făcut o imagine bună pentru antrenorii români, pentru România. Când ai bani și ai susținere poți să faci lucruri bune”.

Răzvan Lucescu i-a mulțumit antrenorului dinamovist pentru cuvintele frumoase pe care i le-a adresat și l-a încurajat în proeictul pe care îl are în Ștefan cel Mare. ”Dacă este mesajul pe care l-am văzut pe internet, am rămas impresionat şi îi mulţumesc din suflet. El este un antrenor cu o experienţă uriaşă, un antrenor care are experienţa victoriilor, are o mentalitate de lucru, are toate atuurile, acum este important să fie şi susţinut de un management puternic, fără asta nu se poate”, a fost reacția lui Răzvan Lucescu pentru Mircea Rednic.

Răzvan Lucescu alături de patronul clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis
Răzvan Lucescu alături de patronul clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis

”Rednic face o treabă foarte bună”

”Uite şi asta este o altă experienţă, trebuie să fii foarte puternic din toate punctele de vedere, în felul ăsta ai şi o calitate a grupului de jucători mai ridicată, iar tu poţi să fii un antrenor foarte bun. Dar dacă nu ai o calitate foarte ridicată, nu poţi să câştigi, n-ai cum. Dar el face o treabă foarte bună. Câţi antrenori extraordinari nu sunt în lumea asta, dar care nu au şansa să lucreze cu jucători şi cu echipe care nu pot câştiga titluri? Sunt foarte mulţi”, a mai spus Răzvan Lucescu pentru site-ul doardinamo.ro.

PAOK Salonic a câștigat titlul de campioană în Grecia după o pauză de 34 de ani, acesta fiind și primul titlu din cariera de antrenor pentru Răzvan Lucescu. La finalul întâlnirii, tehnicianul român a spus că se simte fericit și ușurat după acest succes, în timp ce patronul Ivan Savvidis a decretat că Lucescu jr. va face o carieră mult mai mare în antrenorat decât tatăl său.